- Köszönetek: 0
Táblázat kezelőt keresek
- CsaB81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Táblázat kezelőt keresek téma létrehozva CsaB81 által
Sziasztok.
Keresnék olyan táblázat kezelő modult, amelyben szűrést tudok létre hozni egy cikken belül, vagy egy keresőt is elég lehetne elhelyeznem egy cikken belül ami a cikk tartalmában keres, ha nincs a számomra megfelelő beépülő.
Az is lehet opció, ha a tinyMCE táblázatába egy kereső mezőt be tudnék illeszteni mondjuk az első sorba egy html vagy script kóddal.
Köszönöm a segítséget.
Keresnék olyan táblázat kezelő modult, amelyben szűrést tudok létre hozni egy cikken belül, vagy egy keresőt is elég lehetne elhelyeznem egy cikken belül ami a cikk tartalmában keres, ha nincs a számomra megfelelő beépülő.
Az is lehet opció, ha a tinyMCE táblázatába egy kereső mezőt be tudnék illeszteni mondjuk az első sorba egy html vagy script kóddal.
melléklet nem található
Köszönöm a segítséget.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: Táblázat kezelőt keresek
Nem biztos hogy jól értem a kérdésedet, de amit értek belőle arra ezt a linket javaslom:
www.w3schools.com/jquery/tryit.asp?filen...jquery_filters_table
www.w3schools.com/jquery/tryit.asp?filen...jquery_filters_table
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: CsaB81
- CsaB81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
CsaB81 válaszolt a következő témában: Táblázat kezelőt keresek
Köszönöm !
Ezt kerestem.
Ezt kerestem.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.