- Köszönetek: 0
Hírek kinézet beállítása
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Hírek kinézet beállítása téma létrehozva Redpaladin által
Sziasztok!
Van egy designtervünk ami alapján próbálom beállítani a cikkek kinézetét de mellékelek képet amivel láthatjátok mire gondolok.
kép megtekintése
Ezt elkezdtem megoldani a news show pro gk5 modullal amelynél be tudtam állítani a kék kockába a dátumot mellé a címet és alatta fix karakterszámig a szövegeket. Viszont a problémám a 9 hír után a lapozás funkció ami sajnos news show pro gk5 modulnál olyan megoldás van,hogy 1-2-3-4-5-6-7 lapok jelennek meg és nem olyan mint designtervben 1-2-3 után ..... 10.
Ezért gondoltam akkor változtatok a dolgon és blogkinézetet kezdem átalakítani és feltöltök a sablonom html mappába alapkinézetet és azt variálom át a sorrendjét és ott megkaphatom azt 1-2-3....10 kinézetet.
De ennek meg az a hátránya,hogy nem lehet megadni,hogy bevezetőszövegrész fix karakterszám után ne jelenjen meg tovább.
Így most segítséget kérek tőletek,hogy van e olyan modul, plugin amely mindegyik lehetőséget tartalmazza.
Jelenleg a news show pro gk5 -val elért kinézettem így néz ki ami közelit a designtervhez a lapozó funkció kivételével.
én megoldásom
Bármi tipp javaslat?
Van egy designtervünk ami alapján próbálom beállítani a cikkek kinézetét de mellékelek képet amivel láthatjátok mire gondolok.
kép megtekintése
Ezt elkezdtem megoldani a news show pro gk5 modullal amelynél be tudtam állítani a kék kockába a dátumot mellé a címet és alatta fix karakterszámig a szövegeket. Viszont a problémám a 9 hír után a lapozás funkció ami sajnos news show pro gk5 modulnál olyan megoldás van,hogy 1-2-3-4-5-6-7 lapok jelennek meg és nem olyan mint designtervben 1-2-3 után ..... 10.
Ezért gondoltam akkor változtatok a dolgon és blogkinézetet kezdem átalakítani és feltöltök a sablonom html mappába alapkinézetet és azt variálom át a sorrendjét és ott megkaphatom azt 1-2-3....10 kinézetet.
De ennek meg az a hátránya,hogy nem lehet megadni,hogy bevezetőszövegrész fix karakterszám után ne jelenjen meg tovább.
Így most segítséget kérek tőletek,hogy van e olyan modul, plugin amely mindegyik lehetőséget tartalmazza.
Jelenleg a news show pro gk5 -val elért kinézettem így néz ki ami közelit a designtervhez a lapozó funkció kivételével.
én megoldásom
Bármi tipp javaslat?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 125
csezo válaszolt a következő témában: Hírek kinézet beállítása
Read Less - Text
Most már kicsit keresni kell, de ez a bővítmény az amit keresel
Most már kicsit keresni kell, de ez a bővítmény az amit keresel
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Redpaladin
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
Redpaladin válaszolt a következő témában: Hírek kinézet beállítása
Szia,
Köszi a tippet viszont e bövitmény már nem lehet leszedni sehol mert mindenhol visszakanyarodik a joomla.org-oldala és ott meg törölték.
Köszi a tippet viszont e bövitmény már nem lehet leszedni sehol mert mindenhol visszakanyarodik a joomla.org-oldala és ott meg törölték.
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 125
csezo válaszolt a következő témában: Hírek kinézet beállítása
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.