- Köszönetek: 0
Hogyan tudok megosztani ppt bemutatót egy cikkben?
- StrayerLion
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2016 aug. 26 18:18 #1 Írta: StrayerLion
Hogyan tudok megosztani ppt bemutatót egy cikkben? téma létrehozva StrayerLion által
Kedves fórumozók!
Power Point diavetítéseket szeretnék cikkbe beágyazva megjeleníteni (gyakorlatilag egy cikk egy ppt lenne az adott kategóriában). Hogyan tudnám ezt megoldani?
A google-docs-viewer nem jeleníti meg a keretben a ppt-t, csak üresség van benne, akárhogy is állítom, pedig a link jó, mert a linkre kattintva új lapon behozza.
(Tudom, hogy át lehetne konvertálni pdf-be, de pont ezt szeretném elkerülni.)
Van esetleg más kiegészítő, vagy beágyazási módszer?
Power Point diavetítéseket szeretnék cikkbe beágyazva megjeleníteni (gyakorlatilag egy cikk egy ppt lenne az adott kategóriában). Hogyan tudnám ezt megoldani?
A google-docs-viewer nem jeleníti meg a keretben a ppt-t, csak üresség van benne, akárhogy is állítom, pedig a link jó, mert a linkre kattintva új lapon behozza.
(Tudom, hogy át lehetne konvertálni pdf-be, de pont ezt szeretném elkerülni.)
Van esetleg más kiegészítő, vagy beágyazási módszer?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 aug. 26 19:08 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudok megosztani ppt bemutatót egy cikkben?
Én most próbáltam ki
PowerPoint Online-nal
, és működött a beágyazás.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!