- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Tartalomkezelés
- Hogyan tudom megcsinálni, hogy egy adott menüpont alatt csak adott modulok jelenjenek meg?
Hogyan tudom megcsinálni, hogy egy adott menüpont alatt csak adott modulok jelenjenek meg?
- KJoo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 aug. 01 16:05 #1 Írta: KJoo
Hogyan tudom megcsinálni, hogy egy adott menüpont alatt csak adott modulok jelenjenek meg? téma létrehozva KJoo által
Sziasztok!
Van egy menüm, amiben, ha kiválasztok egy menüpontot, akkor két dolognak kellene változni.
Egyrészt egy almenünek kellene megjelennie oldalt, másrészt egy cikknek középen.Ez a két elem két különböző modul pozícióban van.
Aztán az almenü alapján a tartalmi részben változnának a tartalmak, teljesen szokványos módon.
Van erre valami megoldás?
Köszi:
KJoo
Van egy menüm, amiben, ha kiválasztok egy menüpontot, akkor két dolognak kellene változni.
Egyrészt egy almenünek kellene megjelennie oldalt, másrészt egy cikknek középen.Ez a két elem két különböző modul pozícióban van.
Aztán az almenü alapján a tartalmi részben változnának a tartalmak, teljesen szokványos módon.
Van erre valami megoldás?
Köszi:
KJoo
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 aug. 01 16:24 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudom megcsinálni, hogy egy adott menüpont alatt csak adott modulok jelenjenek meg?
A (menü) modulodat egy adott menüponthoz rendeled. és az csak ott fog megjelenni.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: KJoo
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!