Joomla! 3.5 alatt nem tudom beilleszteni a bővebben funkciót
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2016 márc. 31 13:04 - 2016 márc. 31 13:51 #1 Írta: kisgal
Joomla! 3.5 alatt nem tudom beilleszteni a bővebben funkciót téma létrehozva kisgal által
Telepítve lett a 3.5 frissen nem upgrade. A sablon CK template creator.
Cikkben szerettem volna használni az alap "Bővebben" funkciót, de semmi. Megnéztem alap Beez sablonnal is, ott sem ment illetve váltottam alap szövegszerkesztőre ott sem ment. A szerkesztésben jelöli, hogy ott van, de éles oldalon semmi.
erről van szó: hdentals.com/miert-velunk A második bekezdést követően van ott a bővebben elméletileg.
Upgrade: azt vettem észre, hogy ahova "beillesztem" a bővebben funkciót az előtte levő szöveget tűnteti el és az utána levőket hagyja meg
Cikkben szerettem volna használni az alap "Bővebben" funkciót, de semmi. Megnéztem alap Beez sablonnal is, ott sem ment illetve váltottam alap szövegszerkesztőre ott sem ment. A szerkesztésben jelöli, hogy ott van, de éles oldalon semmi.
erről van szó: hdentals.com/miert-velunk A második bekezdést követően van ott a bővebben elméletileg.
Upgrade: azt vettem észre, hogy ahova "beillesztem" a bővebben funkciót az előtte levő szöveget tűnteti el és az utána levőket hagyja meg

Utolsó szerkesztés: 2016 márc. 31 13:51 kisgal által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 márc. 31 16:01 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla! 3.5 alatt nem tudom beilleszteni a bővebben funkciót
Próbáld meg egy másik szerkesztővel, vagy szerkesztő nélkül illeszd be a kódot, hogy akkor mit mutat:
<hr id="system-readmore" />
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2016 ápr. 01 08:35 - 2016 ápr. 01 08:37 #3 Írta: kisgal
kisgal válaszolt a következő témában: Joomla! 3.5 alatt nem tudom beilleszteni a bővebben funkciót
Szia!
Kipróbáltam több szerkesztővel és szerkesztő nélkül beillesztettem a kódot. Az eredmény nem változik. Az a szövegrész ami a readmore előtt van eltűnik még admin jogokkal sem látszik.
MÁS: a címet módosítanám, mert beilleszteni betudom, de NEM működik megfelelően.
Kipróbáltam több szerkesztővel és szerkesztő nélkül beillesztettem a kódot. Az eredmény nem változik. Az a szövegrész ami a readmore előtt van eltűnik még admin jogokkal sem látszik.
MÁS: a címet módosítanám, mert beilleszteni betudom, de NEM működik megfelelően.
Utolsó szerkesztés: 2016 ápr. 01 08:37 kisgal által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 ápr. 01 08:55 - 2016 ápr. 01 08:57 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla! 3.5 alatt nem tudom beilleszteni a bővebben funkciót
Tartalom -> Cikkek -> Beállítások -> Cikkek -> Bevezető szöveg megjelenítése -> Megjelenítés
vagy egy menüpont beállításain belül:
Beállítások -> Bevezető szöveg megjelenítése -> Megjelenítés, vagy ha az előző be van kapcsolva, akkor Globális beállítás használata
vagy egy menüpont beállításain belül:
Beállítások -> Bevezető szöveg megjelenítése -> Megjelenítés, vagy ha az előző be van kapcsolva, akkor Globális beállítás használata
Utolsó szerkesztés: 2016 ápr. 01 08:57 Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kisgal
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2016 ápr. 01 09:14 #5 Írta: kisgal
kisgal válaszolt a következő témában: Joomla! 3.5 alatt nem tudom beilleszteni a bővebben funkciót
Köszi, tényleg elég szigorú volt a beállítás. Ettől még nem működik a bővebben

- kocsislaci
-
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 12
2016 ápr. 01 09:59 #6 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Joomla! 3.5 alatt nem tudom beilleszteni a bővebben funkciót
Szia!
Nekem is volt ilyen, már nem tudom mi okozta pontosan, de ha jól rémlik egy kiegészítő volt a ludas, alán a joomgallery...
Próbáld meg egy régi cikkel ami régebbi és mondjuk kép nélküli esetleg egy menüpontot ahol a modulokat kikapcsolod, hogy ott megjelenik e a bővebben gomb!
Én úgy jöttem rá, hogy más oldalon nem a joomgalleryvel szúrtam be a képet és ott jó volt, ahol pedig azzal, nem jelent meg!
Egy próbát megér!
Nekem is volt ilyen, már nem tudom mi okozta pontosan, de ha jól rémlik egy kiegészítő volt a ludas, alán a joomgallery...
Próbáld meg egy régi cikkel ami régebbi és mondjuk kép nélküli esetleg egy menüpontot ahol a modulokat kikapcsolod, hogy ott megjelenik e a bővebben gomb!
Én úgy jöttem rá, hogy más oldalon nem a joomgalleryvel szúrtam be a képet és ott jó volt, ahol pedig azzal, nem jelent meg!
Egy próbát megér!
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2016 ápr. 01 11:02 #7 Írta: kisgal
Szia!
Másik három weblapon is megnéztem és ott se működik a "Bővebben" funkció. Várok egy kicsit hátha központi javítás lesz belőle
Másik három weblapon is megnéztem és ott se működik a "Bővebben" funkció. Várok egy kicsit hátha központi javítás lesz belőle

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 ápr. 01 12:34 - 2016 ápr. 01 12:35 #8 Írta: Balázs
Ha globális probléma lenne, akkor itt sem menne a bővebben funkció, pedig használva van.
Utolsó szerkesztés: 2016 ápr. 01 12:35 Balázs által.
- kocsislaci
-
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 12
2016 ápr. 01 15:39 #9 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Joomla! 3.5 alatt nem tudom beilleszteni a bővebben funkciót
Nekem is megy így nem globális hiba!
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2016 ápr. 05 13:16 #10 Írta: kisgal
Ok, ezek szerint nálam lesz gond. Most azt vettem észre, hogy ugyan a forrásban még szerepel, de a publikus oldalon a forrást nézve nem látszik 
itt megnézhetitek, most a protostar template van rajta
atcs.hu/erika/miert-velunk
Valami ötlet?

itt megnézhetitek, most a protostar template van rajta
atcs.hu/erika/miert-velunk
Valami ötlet?