Nem jelennek meg a cikkek

• bagater
  • bagater profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Tapasztalt fórumozó
  • Tapasztalt fórumozó
  • megoldom a problémát
Több
8 éve 5 hónapja #9296 Írta: bagater
bagater válaszolt a következő témában: Nem jelennek meg a cikkek
Kedves Balázs!
NAGYON, NAGYON KÖSZÖNÖM a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most már KIRÁLY :)

Igen:
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/szallasn/public_html/plugins/system/vombiefacebooklike/vombiefacebooklike.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/szallasn/public_html/plugins/system/vombiefacebooklike/vombiefacebooklike.php on line 28

...és lehet, hogy amikor felraktam a facebook plugint akkor történt a dolog, de nem tűnt fel eleinte semmi.
Eltávolítottam a "vombiefacebook"-ot meg a hozzátartozó " facebook slidert" és már csak a featured ads plg. nem műkszik.
Ha publikussá teszem az alábbi jelenik meg weboldalon
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/szallasn/public_html/modules/mod_featuredads/FeaturedFiles/library/DBAccessor.php on line 690

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/szallasn/public_html/modules/mod_featuredads/FeaturedFiles/library/DBAccessor.php on line 65

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/szallasn/public_html/modules/mod_featuredads/FeaturedFiles/library/DBAccessor.php on line 314

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/szallasn/public_html/modules/mod_featuredads/FeaturedFiles/library/DBAccessor.php on line 187

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/szallasn/public_html/modules/mod_featuredads/FeaturedFiles/library/DBAccessor.php on line 45

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/szallasn/public_html/modules/mod_featuredads/FeaturedFiles/library/DBAccessor.php on line 261

...de ez most nem érdekel a lényeg, hogy működik a regi, meg a linkek is bejönnek.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

• bagater
  • bagater profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Tapasztalt fórumozó
  • Tapasztalt fórumozó
  • megoldom a problémát
Több
8 éve 5 hónapja #9297 Írta: bagater
bagater válaszolt a következő témában: Nem jelennek meg a cikkek
Levettem a maximális hibakeresést és most már a kiemelt hirdetések is műkszik.
;)
Ezek szerint a Facebook "cuccokkal" érdemes vigyázni?

Több
8 éve 5 hónapja #9298 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Nem jelennek meg a cikkek
Ezek a hibák "csak" figyelmeztetések, általában ezek nem okoznak problémát a futtatásban. Amit érdemes betartani, hogy mindig olyan bővítményt használj, amit fejlesztenek folyamatosan, ezt egyébként a JED-en a letöltés előtt tudod ellenőrizni a bővítmények profiljaiban.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bagater