file Gondok az ű és az ő betűvel, egyedi font esetén/ megjelenik,de nem veszi fel az "adott" stílust

Több
2014 nov. 17 07:36 - 2014 nov. 17 07:57 #21 Írta: Zotius
Ho-ho-ho-hóóóóóóóóó! Megvan!
A sablon fejrészében továbbra is bent van a googleapis.com-ról származó font-hivatkozás, mely nem támogatja a középeurópai karaktereket.



Így hiába is rakod fel a magyarított fontokat a megfelelő helyre, nem onnan szedi elő a fontokat...
  • Ezt pucold ki onnan, tedd vissza a fontokat a megfelelő mappába (templates/ot_dulcet/assets/css/fonts)
  • Nézd át a css-t, hogy a hivatkozások egységesek és megfelelőek legyenek

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Skype: zotius
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 2014 nov. 17 07:57 Zotius által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

  • vero
  • vero profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Premium Member
  • Premium Member
  • a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Több
2014 nov. 17 09:22 #22 Írta: vero
Én nem találom ezt az általad bemásolt rész, ha rákeresek akkor sem adja ki:-(
hol keressem?jköszi/100%ez okozza a keveredést

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

  • vero
  • vero profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Premium Member
  • Premium Member
  • a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Több
2014 nov. 17 09:39 #23 Írta: vero
A mozzila "vizsgáló"val látom,hogy ott van,de nem tudom szerkeszteni az index.html -t

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2014 nov. 17 10:00 - 2014 nov. 17 10:00 #24 Írta: Zotius
Az index.html-t a sablon index.php-ja generálja. Abban keresd leginkább, hacsak nincs neki valamilyen include() esetleg require() vagy require_once() függvénnyel belinkelt összetevője.

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Skype: zotius
Utolsó szerkesztés: 2014 nov. 17 10:00 Zotius által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vero

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

  • vero
  • vero profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Premium Member
  • Premium Member
  • a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Több
2014 nov. 17 10:09 #25 Írta: vero
,de van :-S

include() esetleg require() vagy require_once() függvénnyel belinkelt összetevője.

most ezekben keresem.. huh,de jó lesz,ha végre kész lesz:-)

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

  • vero
  • vero profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Premium Member
  • Premium Member
  • a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Több
2014 nov. 17 10:28 #26 Írta: vero
uhh....már erre nem akarok több időt szánni...az egyik php-a másikra "mutogat" látom én a az oldal forrásban ,hogy benne van a googleapis,de nem tudom hol:-((


Az a baj a googlrapis kódot mindenképpen ki kell vennem,mert már a sablon "eredeti"betűtípusát sem állítja vissza-ez miatt a cantarell miatt - ez lehetséges ugye?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

  • vero
  • vero profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Premium Member
  • Premium Member
  • a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Több
2014 nov. 17 10:33 - 2014 nov. 17 11:50 #27 Írta: vero
csatoltam szerintem ez mutatja a a googleapis kódot.-valahol
?php
/**
 * @package    Joomla.Site
 *
 * @copyright  Copyright (C) 2005 - 2014 Open Source Matters, Inc. All rights reserved.
 * @license    GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt
 */

defined('_JEXEC') or die;

// Joomla system checks.
@ini_set('magic_quotes_runtime', 0);

// Installation check, and check on removal of the install directory.
if (!file_exists(JPATH_CONFIGURATION . '/configuration.php')
	|| (filesize(JPATH_CONFIGURATION . '/configuration.php') < 10) || file_exists(JPATH_INSTALLATION . '/index.php'))
{
	if (file_exists(JPATH_INSTALLATION . '/index.php'))
	{
		header('Location: ' . substr($_SERVER['REQUEST_URI'], 0, strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'index.php')) . 'installation/index.php');

		exit;
	}
	else
	{
		echo 'No configuration file found and no installation code available. Exiting...';

		exit;
	}
}

// System includes
require_once JPATH_LIBRARIES . '/import.legacy.php';

// Set system error handling
JError::setErrorHandling(E_NOTICE, 'message');
JError::setErrorHandling(E_WARNING, 'message');
JError::setErrorHandling(E_ERROR, 'callback', array('JError', 'customErrorPage'));

// Bootstrap the CMS libraries.
require_once JPATH_LIBRARIES . '/cms.php';

// Pre-Load configuration. Don't remove the Output Buffering due to BOM issues, see JCode 26026
ob_start();
require_once JPATH_CONFIGURATION . '/configuration.php';
ob_end_clean();

// System configuration.
$config = new JConfig;

// Set the error_reporting
switch ($config->error_reporting)
{
	case 'default':
	case '-1':
		break;

	case 'none':
	case '0':
		error_reporting(0);

		break;

	case 'simple':
		error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE);
		ini_set('display_errors', 1);

		break;

	case 'maximum':
		error_reporting(E_ALL);
		ini_set('display_errors', 1);

		break;

	case 'development':
		error_reporting(-1);
		ini_set('display_errors', 1);

		break;

	default:
		error_reporting($config->error_reporting);
		ini_set('display_errors', 1);

		break;
}

define('JDEBUG', $config->debug);

unset($config);

// System profiler
if (JDEBUG)
{
	$_PROFILER = JProfiler::getInstance('Application');
}
Utolsó szerkesztés: 2014 nov. 17 11:50 Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2014 nov. 17 12:37 #28 Írta: Zotius
Úgy tűnik, az alap joomla fájljai között keresgélsz. Márpedig az egyáltalán nem akar google fontot betöltögetni (jól is néznénk ki...).
A sablonod fájljai között kell keresgélni.
Esetleg, hogy ne a fórumot fárasszuk ezzel, keress skype-on. Azonosító az aláírásomban.

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Skype: zotius

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

  • vero
  • vero profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Premium Member
  • Premium Member
  • a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Több
2014 nov. 17 14:28 #29 Írta: vero
nincs skypom- átnéztem,de nem találom:-( /ha valaki tudja írjon légyszi!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2014 nov. 18 10:53 #30 Írta: Balázs
Többszöri ránézés után, én azt mondanám, hogy ez a sablont futtató keretrendszer sajátossága lehet, mivel én nem vagyok Jarvis keretrendszer specialista, így egyenlőre nincs ötletem, de dobtam egy kérdést a fejlesztőnek, hátha az segít. Egyébként más keretrendszer esetén, ez egy szimpla css font-face-el megoldható, amely jelen esetben nem használ.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vero

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!