Kiemelt cikkek sorrendje
- tudatlan
-
Témaindító
- Látogató
-
Kiemelt cikkek sorrendje téma létrehozva tudatlan által
Sziasztok!
És újra itt vagyok!
Kiemeltnek jelöltem több cikket. Mi alapján rakja őket sorba a Joomla?
Sorrend módosítás csak az adott kategóriára vonatkozik, én pedig kiemeltté szeretnék tenni több különböző kategóriában lévő cikket.
A kiemelt fülön rendezve sem az van, amit én akarok. Egy dologra tudok gondolni, hogy valami a sablonnal rossz.
Artisteer-rel készült.
És újra itt vagyok!
Kiemeltnek jelöltem több cikket. Mi alapján rakja őket sorba a Joomla?
Sorrend módosítás csak az adott kategóriára vonatkozik, én pedig kiemeltté szeretnék tenni több különböző kategóriában lévő cikket.
A kiemelt fülön rendezve sem az van, amit én akarok. Egy dologra tudok gondolni, hogy valami a sablonnal rossz.
Artisteer-rel készült.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Zotius válaszolt a következő témában: Kiemelt cikkek sorrendje
- tudatlan
-
Témaindító
- Látogató
-
tudatlan válaszolt a következő témában: Kiemelt cikkek sorrendje
Próbáltam én sok helyen állítani
Menü
cikkezelő
kiemelt cikkek
megosztott beállítások, egyenlőre semmi, még próbálkozok
Menü
cikkezelő
kiemelt cikkek
megosztott beállítások, egyenlőre semmi, még próbálkozok
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Zotius válaszolt a következő témában: Kiemelt cikkek sorrendje
Előző válaszom - ahol a cikk-kezelő beállításait emeltem ki - talán nem volt teljesen kielégítő, így kiegészítem.
Ez, valamint a menü rendezéssel kapcsolatos beállításai összefüggenek egymással.
Ahhoz, hogy a cikk-kezeló beállításai érvényesüljenek, az alapértelmezett menüpont (pl. Főoldal: Kiemelt cikkek) beállításainál a rendezésnél a "Globális beállítás"-t kell választani a rendezés lenyílóból, valamint, ha a kiemelt cikkek több különböző kategóriába vannak sorolva, a "Kategóriák rendezése" választékából célszerű a "Nincs rendezés"-t választani. Alábbi képen az alapértelmezett menüpont (Főoldal) beállításai láthatóak.
Ez, valamint a menü rendezéssel kapcsolatos beállításai összefüggenek egymással.
Ahhoz, hogy a cikk-kezeló beállításai érvényesüljenek, az alapértelmezett menüpont (pl. Főoldal: Kiemelt cikkek) beállításainál a rendezésnél a "Globális beállítás"-t kell választani a rendezés lenyílóból, valamint, ha a kiemelt cikkek több különböző kategóriába vannak sorolva, a "Kategóriák rendezése" választékából célszerű a "Nincs rendezés"-t választani. Alábbi képen az alapértelmezett menüpont (Főoldal) beállításai láthatóak.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Zotius által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: tudatlan, bacskayzoltan
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.