file Kategória blog - mindig csak az első oldal látszik

Több
2014 márc. 19 10:39 #1 Írta: Xtras5
Sziasztok.

Olyan jelenségbe szaladtam bele, hogy a Kategória Blog elrendezést úgy állítottam be, hogy a 3 cikk után törje az oldalt és folyatassa a 4ikkel. Na most, nálam azt csinálja, hogy a 2 oldalt kezdi újra az első 3 cikkel és így tovább minden oldalon.

Mit tudok csinálni vele, valaki valami tipp?

Egyszer már csinált ilyet egy másik oldalnál, azt valahogy megoldottam, de most passzolok...jelenleg teszem újra a Joomla-t.

Köszönöm

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2014 márc. 19 11:35 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Kategória blog - mindig csak az első oldal látszik
Alapértelmezett Joomla! sablonnal is próbáltad már? Akkor is jelentkezik a probléma?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2014 márc. 19 18:27 #3 Írta: Xtras5
Xtras5 válaszolt a következő témában: Kategória blog - mindig csak az első oldal látszik
Szia.

Annyit pontosítanék, hogy 2.5-ös verzióról van szó...

Igen jelentkezik, most tettem fel egy újat új domain alá és ott is ez van, nem tudom mi lehet, itt egy próba oldal 4 cikkek, de már a 4iket nem látod: flashdancer.hu/index.php

Több
2014 márc. 19 18:48 #4 Írta: Xtras5
Xtras5 válaszolt a következő témában: Kategória blog - mindig csak az első oldal látszik
frissítettem a verziót .19-re és most minden rendben, ezek szerint ez volt a baj

Több
2014 márc. 19 21:07 #5 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Kategória blog - mindig csak az első oldal látszik
Az a lényeg, hogy sikerült.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu