Olvasás számláló (hit counter) nullázása "kultúrált módon"
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Kevesebb
Több
9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #3577
Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Olvasás számláló (hit counter) nullázása "kultúrált módon" téma létrehozva Zotius által
Bizonyára másokkal is előfordult már, hogy egy összetett tartalmú (képeket, táblázatot, miegymást is tartalmazó) cikk szerkesztése közben nem csak egyszer, hanem akár több alkalommal is ellenőrizni kell a cikk végleges megjelenését, kinézetét a frontenden. Ekkor azonban a hit counter (találat számláló) is szigorúan számolja a megtekintések számát. Így lehet, hogy mire a cikk elnyeri végleges formáját, a számláló jónéhány "hamis" találatot gyűjt össze. Egy frissen közzétett cikknél pedig elég bután néz ki, hogy már X látogató megtekintette. Igaz, ezt valójában csak az admin tudja, a civil halandó nem, de azért ez nekem nem tetszik.
A számláló nullázása nem lehetetlen, de kissé macerás a phpMyAdmin felületen, a [előtag]_content tábla [hits] mezejében. A JED-en keresgélve találtam ugyan egy admin modult , mely erre adna megoldást, de sajnos ez - a készítője által leaírtak szerint - az összes cikk számlálóját nullázza, nem csak azét, melyet én szeretném:
Ez pedig egy kissé durva módszer. Ismer valaki esetleg ennél "finomabb" megoldást?
A számláló nullázása nem lehetetlen, de kissé macerás a phpMyAdmin felületen, a [előtag]_content tábla [hits] mezejében. A JED-en keresgélve találtam ugyan egy admin modult , mely erre adna megoldást, de sajnos ez - a készítője által leaírtak szerint - az összes cikk számlálóját nullázza, nem csak azét, melyet én szeretném:
Ez pedig egy kissé durva módszer. Ismer valaki esetleg ennél "finomabb" megoldást?
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Utolsó szerkesztés: 9 éve 10 hónapja Zotius által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
9 éve 9 hónapja #3586
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Olvasás számláló (hit counter) nullázása "kultúrált módon"
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zotius
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #3588
Írta: Zotius

Nahát... hogy-hogy nem vettem észre? Ez ott van az általam belinkelt másik modul alatt... :ohmy:
Zotius válaszolt a következő témában: Olvasás számláló (hit counter) nullázása "kultúrált módon"
Igeeen! Ez az! Ez kell nekem!Balázs írta: bo:ResetArticleHits ?

Nahát... hogy-hogy nem vettem észre? Ez ott van az általam belinkelt másik modul alatt... :ohmy:

Utolsó szerkesztés: 9 éve 9 hónapja Zotius által.