Olvasás számláló (hit counter) nullázása "kultúrált módon"

Több
9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #3577 Írta: Zotius
Bizonyára másokkal is előfordult már, hogy egy összetett tartalmú (képeket, táblázatot, miegymást is tartalmazó) cikk szerkesztése közben nem csak egyszer, hanem akár több alkalommal is ellenőrizni kell a cikk végleges megjelenését, kinézetét a frontenden. Ekkor azonban a hit counter (találat számláló) is szigorúan számolja a megtekintések számát. Így lehet, hogy mire a cikk elnyeri végleges formáját, a számláló jónéhány "hamis" találatot gyűjt össze. Egy frissen közzétett cikknél pedig elég bután néz ki, hogy már X látogató megtekintette. Igaz, ezt valójában csak az admin tudja, a civil halandó nem, de azért ez nekem nem tetszik.
A számláló nullázása nem lehetetlen, de kissé macerás a phpMyAdmin felületen, a [előtag]_content tábla [hits] mezejében. A JED-en keresgélve találtam ugyan egy admin modult , mely erre adna megoldást, de sajnos ez - a készítője által leaírtak szerint - az összes cikk számlálóját nullázza, nem csak azét, melyet én szeretném:

Ez pedig egy kissé durva módszer. Ismer valaki esetleg ennél "finomabb" megoldást?

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 10 hónapja Zotius által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 9 hónapja #3586 Írta: Balázs

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zotius

Több
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #3588 Írta: Zotius

Balázs írta: bo:ResetArticleHits ?

Igeeen! Ez az! Ez kell nekem! :D
Nahát... hogy-hogy nem vettem észre? Ez ott van az általam belinkelt másik modul alatt... :ohmy:

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 9 hónapja Zotius által.