- Köszönetek: 3
Kategóriablogban alkategóriák listázása is?
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2013 aug. 14 19:25 #1 Írta: Petrov12
Kategóriablogban alkategóriák listázása is? téma létrehozva Petrov12 által
Hali,
Van mondjuk egy olyan kategóriám hogy hirek(ebben vannak általános témák), alkategóriáim pl sport, gazdaság, technika
A menüpontom egy kategóriablog, hirek kategória,
ez csak a hirek-általános témákat rakja ki a blogba, legvégén pedig felsorolja hivatkozásként az alkategóriákat,
nos én ebben a menüpontban vegyiteni akartam, nem akartam hogy az alkatok külön legyenek elérhetők.
lehet ezt egybeolvasztva megoldani? minden ki legyen blogolva abban a menüpontban?
Van mondjuk egy olyan kategóriám hogy hirek(ebben vannak általános témák), alkategóriáim pl sport, gazdaság, technika
A menüpontom egy kategóriablog, hirek kategória,
ez csak a hirek-általános témákat rakja ki a blogba, legvégén pedig felsorolja hivatkozásként az alkategóriákat,
nos én ebben a menüpontban vegyiteni akartam, nem akartam hogy az alkatok külön legyenek elérhetők.
lehet ezt egybeolvasztva megoldani? minden ki legyen blogolva abban a menüpontban?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2013 aug. 14 20:39 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Kategóriablogban alkategóriák listázása is?
Kiemelté teheted a cikkeket és ezeket jeleníted meg egy menüpontban, vagy használhatsz komolyabb hírmegjelenítő modult pl. Gavick News Show Pro, vagy RokSprocket stb.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Petrov12
- szilo
-
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2014 márc. 23 20:45 #3 Írta: szilo
szilo válaszolt a következő témában: Kategóriablogban alkategóriák listázása is?
Az 1.7-ben ki lehetett jelölni több kategóriát is a CTRL lenyomásával. Ez itt már nem működik. Nincs valami ilyesmi helyette?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2014 márc. 23 23:27 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Kategóriablogban alkategóriák listázása is?
Kategória blog menütípus -> Kategória -> Alkategória szintek