file Idővonal - Timeline

Több
2013 febr. 01 21:31 #1 Írta: Immy
Idővonal - Timeline téma létrehozva Immy által
Sziasztok!

Tud-e valaki olyan modult, komponenst, vagy beépülőt, amivel egy idővonalat vagy hasonlót tudnék létrehozni?

Minden hónapban megjelent egy cikk (6-7 sor szöveg és 1 kép) a helyi újságban. Begépeltem a cikkeket és azt szeretném megjeleníteni a honlapon valamilyen dizájnos formában. Flash sajnos kilőve, pedig azzal könnyű lenne...

Bármilyen ötletet szívesen fogadok!

Üdv:
Immy

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2013 febr. 01 21:40 - 2013 febr. 01 21:54 #2 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Idővonal - Timeline
"Friss hírek" modul nem tetszik? Megfelelő paraméterezéssel (cikkek számának beállítása...) egész jó. Szerintem. Az idővonal viszont - ha két cikk között kicsit hosszabb az időkihagyás - elég "ritkára" sikeredhet, ami nem igazán szerencsés. A Facebook-szerű idővonal nem igazán való egy híreket tartalmazó oldalra...

Kiegészítés: Majdnem elfelejtettem: az egyes hírkategóriák legfrissebbjeit külön modulokba szevezheted (Pl. Gazdasági hírek, Klubélet, stb...)

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 2013 febr. 01 21:54 Zotius által.

Több
2013 febr. 01 22:02 #3 Írta: Immy
Immy válaszolt a következő témában: Idővonal - Timeline
Huh lehet hogy kicsit rosszul fogalmaztam.

2009-től 2012-ig megvan az összes cikk. De ezeket akarom 1 helyen megjeleníteni, mint például ahogy itt is látható: demo.pulseextensions.com/sense-timeline.html

Több
2013 febr. 01 22:15 - 2013 febr. 01 22:19 #4 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Idővonal - Timeline

Immy írta: Huh lehet hogy kicsit rosszul fogalmaztam.

2009-től 2012-ig megvan az összes cikk. De ezeket akarom 1 helyen megjeleníteni, mint például ahogy itt is látható: demo.pulseextensions.com/sense-timeline.html

Így már értem... Hát akkor nosza! Meg kell venni a bővítményt a linkelt oldalon jelzett fejlesztőtől... Nem is túl drága, 10.75$ = 2.404 HUF

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 2013 febr. 01 22:19 Zotius által.

Több
2013 febr. 01 23:12 #5 Írta: Immy
Immy válaszolt a következő témában: Idővonal - Timeline
Ok ezt a részét megértettem.
Csak szívesen megnéznék más alternatívákat is, mert nem hiszem, hogy annyira egyedi igény lenne ez.

Több
2013 febr. 01 23:44 #6 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Idővonal - Timeline
Esetleg nézz szét a JED-en, Pl. Timeline kulcsszóra stb.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu