- Köszönetek: 0
Idővonal - Timeline
- Immy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2013 febr. 01 21:31 #1 Írta: Immy
Idővonal - Timeline téma létrehozva Immy által
Sziasztok!
Tud-e valaki olyan modult, komponenst, vagy beépülőt, amivel egy idővonalat vagy hasonlót tudnék létrehozni?
Minden hónapban megjelent egy cikk (6-7 sor szöveg és 1 kép) a helyi újságban. Begépeltem a cikkeket és azt szeretném megjeleníteni a honlapon valamilyen dizájnos formában. Flash sajnos kilőve, pedig azzal könnyű lenne...
Bármilyen ötletet szívesen fogadok!
Üdv:
Immy
Tud-e valaki olyan modult, komponenst, vagy beépülőt, amivel egy idővonalat vagy hasonlót tudnék létrehozni?
Minden hónapban megjelent egy cikk (6-7 sor szöveg és 1 kép) a helyi újságban. Begépeltem a cikkeket és azt szeretném megjeleníteni a honlapon valamilyen dizájnos formában. Flash sajnos kilőve, pedig azzal könnyű lenne...
Bármilyen ötletet szívesen fogadok!
Üdv:
Immy
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2013 febr. 01 21:40 - 2013 febr. 01 21:54 #2 Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Idővonal - Timeline
"Friss hírek" modul nem tetszik? Megfelelő paraméterezéssel (cikkek számának beállítása...) egész jó. Szerintem. Az idővonal viszont - ha két cikk között kicsit hosszabb az időkihagyás - elég "ritkára" sikeredhet, ami nem igazán szerencsés. A Facebook-szerű idővonal nem igazán való egy híreket tartalmazó oldalra...
Kiegészítés: Majdnem elfelejtettem: az egyes hírkategóriák legfrissebbjeit külön modulokba szevezheted (Pl. Gazdasági hírek, Klubélet, stb...)
Kiegészítés: Majdnem elfelejtettem: az egyes hírkategóriák legfrissebbjeit külön modulokba szevezheted (Pl. Gazdasági hírek, Klubélet, stb...)
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Utolsó szerkesztés: 2013 febr. 01 21:54 Zotius által.
- Immy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2013 febr. 01 22:02 #3 Írta: Immy
Immy válaszolt a következő témában: Idővonal - Timeline
Huh lehet hogy kicsit rosszul fogalmaztam.
2009-től 2012-ig megvan az összes cikk. De ezeket akarom 1 helyen megjeleníteni, mint például ahogy itt is látható: demo.pulseextensions.com/sense-timeline.html
2009-től 2012-ig megvan az összes cikk. De ezeket akarom 1 helyen megjeleníteni, mint például ahogy itt is látható: demo.pulseextensions.com/sense-timeline.html
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2013 febr. 01 22:15 - 2013 febr. 01 22:19 #4 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Idővonal - Timeline
Így már értem... Hát akkor nosza! Meg kell venni a bővítményt a linkelt oldalon jelzett fejlesztőtől... Nem is túl drága, 10.75$ = 2.404 HUFImmy írta: Huh lehet hogy kicsit rosszul fogalmaztam.

Utolsó szerkesztés: 2013 febr. 01 22:19 Zotius által.
- Immy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2013 febr. 01 23:12 #5 Írta: Immy
Immy válaszolt a következő témában: Idővonal - Timeline
Ok ezt a részét megértettem.
Csak szívesen megnéznék más alternatívákat is, mert nem hiszem, hogy annyira egyedi igény lenne ez.
Csak szívesen megnéznék más alternatívákat is, mert nem hiszem, hogy annyira egyedi igény lenne ez.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2013 febr. 01 23:44 #6 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Idővonal - Timeline
Esetleg nézz szét a JED-en, Pl.
Timeline kulcsszóra stb.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu