Cikkek archiválása

Több
10 éve 10 hónapja #1704 Írta: kisgal
Cikkek archiválása téma létrehozva kisgal által
Sziasztok!

Egyszerű a kérdés, de nálam még sem azt látom amit látni szeretnék. Joomla 2.5.8.

Cikkszerkesztés - beállítom a publikációs időket, ez eddig rendben. Ha eljő az idő a cikk eltűnik, ez is rendben. Aztán gondolok egyet és archiválom a lejárt cikkeket. Készítek egy cikk menüt ami az archív cikkeket, mutatja.

Nos, ha lejárt a publikációs ideje és archiváltam akkor itt se látom meg ott se látom. Ha viszont nincs lejárata, de archiválom, akkor látszik itt is meg ott is :D

Most akkor mit és hogyan állítsam be, hogy egy cikk publikációs idő után arcív legyen (mondjuk automatikusan) és átkerüljön az archív menüpont alá?

1.5 alatt ez elég egyszerűnek tűnt, most bénázok.

Köszi előre is.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 10 hónapja #1706 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Cikkek archiválása
Ez a téma engem is érdekel. Én is azt hittem, hogy a lejárt cikkek az archívumba kerülnek, ahonnan tetszőleges idő után dobhatom azokat a kukába. De miután megtapasztaltam, hogy ez nem így van J 2.5.x alatt, kényszerűségből lejárati időt nem állítok be, hanem időközönkét magam teszem archívba azokat...
Sokkal kényelmesebb és értelemszerű lenne a lejárati idővel automatikusan archívumba tenni az irományokat.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!