- Köszönetek: 0
Kép hivatkozás a cikkben
- VIkk
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Kép hivatkozás a cikkben téma létrehozva VIkk által
Sziasztok!
A szakdolgozatomhoz szeretnék kérni egy kis segítséget.
Egy olyan kiegészítő érdekelne, amivel a cikkeimben úgy tudnék behivatkozni egy képek, hogy csak rákattintok egy szóra. Pl. a tigrisekről beszélek és a tigrisek felsorolásánál a fajták neveire rákattintva előjön egy ablak az általam meghatározott képpel, viszont a kép ne új ablakban nyíljon meg, hanem mint egy képnézegetőben, csak előugrik és az "x"-el ki tudok lépni belőle majd a cikket tovább olvasni. Az alap képbelinkelő lehetőséggel próbálkoztam, de azzal eddig úgy nem sikerült, ahogy én akartam...
Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv.:
VIktor
A szakdolgozatomhoz szeretnék kérni egy kis segítséget.
Egy olyan kiegészítő érdekelne, amivel a cikkeimben úgy tudnék behivatkozni egy képek, hogy csak rákattintok egy szóra. Pl. a tigrisekről beszélek és a tigrisek felsorolásánál a fajták neveire rákattintva előjön egy ablak az általam meghatározott képpel, viszont a kép ne új ablakban nyíljon meg, hanem mint egy képnézegetőben, csak előugrik és az "x"-el ki tudok lépni belőle majd a cikket tovább olvasni. Az alap képbelinkelő lehetőséggel próbálkoztam, de azzal eddig úgy nem sikerült, ahogy én akartam...

Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv.:
VIktor
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Kép hivatkozás a cikkben
Javaslom hogy nézd meg a RocketTheme által fejlesztett
RokBox
nevű bővítményt, vagy nézz körül a JED-en a
Multimedia Display
kategóriában.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIkk
- VIkk
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
VIkk válaszolt a következő témában: Kép hivatkozás a cikkben
Köszönöm a tippet, meg is találtam a programot, de sajna elég alap szinten űzöm a honlapszerkesztés művészetét és valamiért nem jövök rá, hogy hogyan is tudnám ezt használni (rokbox). Esetleg kérhetnék egy kis segítséget?
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Kép hivatkozás a cikkben
Itt megtudod nézni a szintaxist demo tartalommal:
demo.rockettheme.com/extensions/?extension=rokbox
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIkk
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.