- Köszönetek: 0
K2 komponens kezelőfelület magyar nyelvre történő cserélése
- hilbi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
K2 komponens kezelőfelület magyar nyelvre történő cserélése téma létrehozva hilbi által
Sziasttok.
Letöltöttem és telepítettem a K2 komponenst. Letöltöttem hozzá a magyar nyelvi fájlt is és azt is telepítettem, de maradt a kezelőfelület az eredeti angol és sehol nem tudom magyarra állítani.
Mi ilyenkor a teendő?
Köszi a választ.
Letöltöttem és telepítettem a K2 komponenst. Letöltöttem hozzá a magyar nyelvi fájlt is és azt is telepítettem, de maradt a kezelőfelület az eredeti angol és sehol nem tudom magyarra állítani.
Mi ilyenkor a teendő?
Köszi a választ.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: K2 komponens kezelőfelület magyar nyelvre történő cserélése
A gyorsítótár törlését próbáltad már?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hilbi
- hilbi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
hilbi válaszolt a következő témában: K2 komponens kezelőfelület magyar nyelvre történő cserélése
Igen.
Később nekiugrok még egyszer. Állítólag a gyökérkönyvtárban is át kell írni a languages .ini fájlt en-GB ről hu-HU ra, de a egyelőre nem találom.
Majd meg lesz egyzer .)
Később nekiugrok még egyszer. Állítólag a gyökérkönyvtárban is át kell írni a languages .ini fájlt en-GB ről hu-HU ra, de a egyelőre nem találom.
Majd meg lesz egyzer .)
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: K2 komponens kezelőfelület magyar nyelvre történő cserélése
Elméletben egyébként egy sima telepítés:
Translating the K2 Joomla extension
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja Balázs által.
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
freepetya válaszolt a következő témában: K2 komponens kezelőfelület magyar nyelvre történő cserélése
Most telepítettem egy joomla!-t K2-vel. A
getk2.org/extend/translations
oldalról a magyar csomagot telepítve, minden maradt angol. Véletlen belenéztem a csomagba, sajnos a csomagban ugyan benne vannak a hu-HU fájlok, telepítés is sikerült, de egyáltalán nincs lefordítva magyarra. Nincs meg valakinek a jó csomag? A 2.7-es legújabb verzióhoz kellene.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja freepetya által.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Igen, az a csomag teljesen angol, ellenben a
Transifexen
, ha jól néztem, csak 25 sztring hiányzott a teljesből.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja Balázs által.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.