A menü átnevezése után nem jelenik meg az oldalon

Több
8 éve 6 hónapja #10524 Írta: meti2
Sziasztok!
A készülő oldalamnak a menü struktúrája már kész volt amikor rájöttem, hogy más nevet kéne adnom az egyik menünek. Ez a főmenüpont. Gondoltam csak átnevezem és ok. De nem. Ha átnevezem akkor a menüsor nem jelenik meg. Próbáltam létrehozni ezt a menüt még egyszer, de a hiba ugyanúgy megjelenik.
Mi a gond?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #10539 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: A menü átnevezése után nem jelenik meg az oldalon
Ha olyan sablonod van, amelyben definiálnod kell, hogy melyik menüt jelenítse meg, akkor az átnevezés után, valószínűleg újra meg kell adnod a beállításokban.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Balázs által.

Több
8 éve 6 hónapja #10541 Írta: meti2
meti2 válaszolt a következő témában: A menü átnevezése után nem jelenik meg az oldalon
Szia!
Nem ez a probléma, ezt megnéztem.
Hanem olyan számomra furcsa hiba, hogy ha bizonyos szavakat adok meg menü névnek mint pl: Főoldal vagy Főlap akkor nem jelenik meg a menü. De ha mondjuk a cikk nevét adom meg ami a főoldalon megjelenik akkor már ok. Vagy akkor is ha mondjuk a főoldal helyett angolul írom, hogy Home.
???????????????????????????

Több
8 éve 6 hónapja #10542 Írta: meti2
meti2 válaszolt a következő témában: A menü átnevezése után nem jelenik meg az oldalon
Na, végigpróbáltam.
Amelyik szóban benne van a LAP vagy az OLDAL és azokat adom címnek akkor nem jelenik meg a menü
?????????????????

Több
8 éve 6 hónapja #10563 Írta: meti2
Na, meguntam. Egy másik sablonnal tökéletesen működik. Akkor marad az új sablon.
Köszi a segítségeket.
Vegyük megoldottnak.