Cikk slider - Article Slider - Content kerestetik

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #8332 Írta: kocsislaci
Cikk slider - Article Slider - Content kerestetik téma létrehozva kocsislaci által
Sziasztok!

Több topicban is próbálkoztam, de elérkezett az idő hogy új topicot nyissak neki!

Első sorban cikk sliderekre lenne szükségem.

A kiinduló pont az a Lof Articles Slideshow volt, ugyanis ez fut jelenleg az oldalon, de problémás lehet a közeljövőre nézve, ugyanis tiszta telepítésnél a joomla újabb verzióinál hibásan működik, az oldal összeomlik(2012 óta nincs fejlesztve), de egyelőre az oldal miatt valami hasonló lenne szükségem, és eddig tudta is amit szeretnék!

RokSprocket

A kiegészítő nem képes a cikkbe ágyazott képeket megjeleníteni,(lehet saját hiba, bár Balázs megerősítette hogy nem tudja) így kiesik a lehetőségek közül!

Joombig

Zotius ajánlotta és annyira megörültem, hogy igen ez kell nekem, és akár még 15 dollárt is megérne nekem, de az oldalon, se a dokumentáció sem az általános leírásban nem meggyőző a cikkekre vonatkozó része. A free esetén csak képek – címek – leírások manuálisan adhatóak meg.

Amit szeretnék:
- a fenti képhez hasonló kinézet
- cikk kategória megjelenítése
- cikkbe ágyazott képek megjelenítése (levágás, átméretezés stb.)
- Cikk cím, szöveg méretének szabályozása
- Méretezhető főablak
- Méretezhető miniképek
- Youtube videók megjelenítése (ennek hiánya esetén default kép megjelenítési lehetőség)

Köszönöm mindenkinek aki időt szán erre!
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja kocsislaci által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #8338 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Cikk slider - Article Slider - Content kerestetik
Én Gavicknnál is körülnéznék a helyedben: News Show Pro GK5 vagy Image Show GK4

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Balázs által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #8339 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Cikk slider - Article Slider - Content kerestetik
Szia Balázs!

A News Show GK5 esetén, nem igazán értem hogy ha beállítom a miniképet akkor miért nem rakja azt?

Az image show GK4 meg egyszerűen csak tölt és nem akar működni, alap tiszta joomlán!

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #8382 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Cikk slider - Article Slider - Content kerestetik
Balázs a másik topicban írtad hogy a rockspoket nem tudja a cikkbe ágyazott képeket megjeleníteni, csak a külön fülben a cikkhez csatoltat. Erre van valami leírás slidereknél, vagy ezt telepítés nélkül nem tudom kideríteni? Ugyanis most már a "tizenideket" próbálom, de mind ugyan ebbe a hibába fut....

Most ott tartok, hogy a fenti kinézet sem kötött, csak valami kinézete legyen a slidernek!

Köszönöm!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #8383 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Cikk slider - Article Slider - Content kerestetik
Jó kérdés, én nem igazán szoktam cikkeket további sliderbe pakolni, így nincs tapasztalatom a többit illetően. A Gavick News Show Pro végül nem volt jó?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Balázs által.

Több
8 éve 10 hónapja #8384 Írta: kocsislaci
Szia!

A Gavick News Show Pro nem működik teljesen százasan. Össze vissza pakol mindent képet, továbbá ezt pontosan kalibrálni nem lehet, sok megjelenítési formánál csak egy csík jelenik meg... Ugyan úgy ugrál a képek változatos mérete miatt mint a rockspoket, ugráltatja az oldalt.

Leszedtem a smart slider 2 kiegészítő. Nah talán az ami működne, de azt is elég bekonfigurálni. pontosabban nem is tudom, mert ha meghívom az IMAGE-t akkor nem ismeri fel (ágyazva vannak a képek a cikkekben), ha descriptiont hívom meg akkor belepakolja az összes szöveget is, és hát ez sem boldogul a kis és nagyméretű képek lekezelésével...

Nem tudom de ez a LOF jól össze volt rakva, egyszerű is volt.

kb. 15 félét próbáltam eddig... sikertelenül...