- Köszönetek: 12
Cikk slider - Article Slider - Content kerestetik
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Cikk slider - Article Slider - Content kerestetik téma létrehozva kocsislaci által
Sziasztok!
Több topicban is próbálkoztam, de elérkezett az idő hogy új topicot nyissak neki!
Első sorban cikk sliderekre lenne szükségem.
A kiinduló pont az a Lof Articles Slideshow volt, ugyanis ez fut jelenleg az oldalon, de problémás lehet a közeljövőre nézve, ugyanis tiszta telepítésnél a joomla újabb verzióinál hibásan működik, az oldal összeomlik(2012 óta nincs fejlesztve), de egyelőre az oldal miatt valami hasonló lenne szükségem, és eddig tudta is amit szeretnék!
RokSprocket
A kiegészítő nem képes a cikkbe ágyazott képeket megjeleníteni,(lehet saját hiba, bár Balázs megerősítette hogy nem tudja) így kiesik a lehetőségek közül!
Joombig
Zotius ajánlotta és annyira megörültem, hogy igen ez kell nekem, és akár még 15 dollárt is megérne nekem, de az oldalon, se a dokumentáció sem az általános leírásban nem meggyőző a cikkekre vonatkozó része. A free esetén csak képek – címek – leírások manuálisan adhatóak meg.
Amit szeretnék:
- a fenti képhez hasonló kinézet
- cikk kategória megjelenítése
- cikkbe ágyazott képek megjelenítése (levágás, átméretezés stb.)
- Cikk cím, szöveg méretének szabályozása
- Méretezhető főablak
- Méretezhető miniképek
- Youtube videók megjelenítése (ennek hiánya esetén default kép megjelenítési lehetőség)
Köszönöm mindenkinek aki időt szán erre!
Több topicban is próbálkoztam, de elérkezett az idő hogy új topicot nyissak neki!
Első sorban cikk sliderekre lenne szükségem.
A kiinduló pont az a Lof Articles Slideshow volt, ugyanis ez fut jelenleg az oldalon, de problémás lehet a közeljövőre nézve, ugyanis tiszta telepítésnél a joomla újabb verzióinál hibásan működik, az oldal összeomlik(2012 óta nincs fejlesztve), de egyelőre az oldal miatt valami hasonló lenne szükségem, és eddig tudta is amit szeretnék!
RokSprocket
A kiegészítő nem képes a cikkbe ágyazott képeket megjeleníteni,(lehet saját hiba, bár Balázs megerősítette hogy nem tudja) így kiesik a lehetőségek közül!
Joombig
Zotius ajánlotta és annyira megörültem, hogy igen ez kell nekem, és akár még 15 dollárt is megérne nekem, de az oldalon, se a dokumentáció sem az általános leírásban nem meggyőző a cikkekre vonatkozó része. A free esetén csak képek – címek – leírások manuálisan adhatóak meg.
Amit szeretnék:
- a fenti képhez hasonló kinézet
- cikk kategória megjelenítése
- cikkbe ágyazott képek megjelenítése (levágás, átméretezés stb.)
- Cikk cím, szöveg méretének szabályozása
- Méretezhető főablak
- Méretezhető miniképek
- Youtube videók megjelenítése (ennek hiánya esetén default kép megjelenítési lehetőség)
Köszönöm mindenkinek aki időt szán erre!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja kocsislaci által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Cikk slider - Article Slider - Content kerestetik
Én Gavicknnál is körülnéznék a helyedben:
News Show Pro GK5
vagy
Image Show GK4
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Balázs által.
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
kocsislaci válaszolt a következő témában: Cikk slider - Article Slider - Content kerestetik
Szia Balázs!
A News Show GK5 esetén, nem igazán értem hogy ha beállítom a miniképet akkor miért nem rakja azt?
Az image show GK4 meg egyszerűen csak tölt és nem akar működni, alap tiszta joomlán!
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
A News Show GK5 esetén, nem igazán értem hogy ha beállítom a miniképet akkor miért nem rakja azt?
Az image show GK4 meg egyszerűen csak tölt és nem akar működni, alap tiszta joomlán!
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
kocsislaci válaszolt a következő témában: Cikk slider - Article Slider - Content kerestetik
Balázs a másik topicban írtad hogy a rockspoket nem tudja a cikkbe ágyazott képeket megjeleníteni, csak a külön fülben a cikkhez csatoltat. Erre van valami leírás slidereknél, vagy ezt telepítés nélkül nem tudom kideríteni? Ugyanis most már a "tizenideket" próbálom, de mind ugyan ebbe a hibába fut....
Most ott tartok, hogy a fenti kinézet sem kötött, csak valami kinézete legyen a slidernek!
Köszönöm!
Most ott tartok, hogy a fenti kinézet sem kötött, csak valami kinézete legyen a slidernek!
Köszönöm!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Cikk slider - Article Slider - Content kerestetik
Jó kérdés, én nem igazán szoktam cikkeket további sliderbe pakolni, így nincs tapasztalatom a többit illetően. A Gavick News Show Pro végül nem volt jó?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Balázs által.
- kocsislaci
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Szia!
A Gavick News Show Pro nem működik teljesen százasan. Össze vissza pakol mindent képet, továbbá ezt pontosan kalibrálni nem lehet, sok megjelenítési formánál csak egy csík jelenik meg... Ugyan úgy ugrál a képek változatos mérete miatt mint a rockspoket, ugráltatja az oldalt.
Leszedtem a smart slider 2 kiegészítő. Nah talán az ami működne, de azt is elég bekonfigurálni. pontosabban nem is tudom, mert ha meghívom az IMAGE-t akkor nem ismeri fel (ágyazva vannak a képek a cikkekben), ha descriptiont hívom meg akkor belepakolja az összes szöveget is, és hát ez sem boldogul a kis és nagyméretű képek lekezelésével...
Nem tudom de ez a LOF jól össze volt rakva, egyszerű is volt.
kb. 15 félét próbáltam eddig... sikertelenül...
A Gavick News Show Pro nem működik teljesen százasan. Össze vissza pakol mindent képet, továbbá ezt pontosan kalibrálni nem lehet, sok megjelenítési formánál csak egy csík jelenik meg... Ugyan úgy ugrál a képek változatos mérete miatt mint a rockspoket, ugráltatja az oldalt.
Leszedtem a smart slider 2 kiegészítő. Nah talán az ami működne, de azt is elég bekonfigurálni. pontosabban nem is tudom, mert ha meghívom az IMAGE-t akkor nem ismeri fel (ágyazva vannak a képek a cikkekben), ha descriptiont hívom meg akkor belepakolja az összes szöveget is, és hát ez sem boldogul a kis és nagyméretű képek lekezelésével...
Nem tudom de ez a LOF jól össze volt rakva, egyszerű is volt.
kb. 15 félét próbáltam eddig... sikertelenül...
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.