Saját készítésű játék feltöltése weboldalra

Több
4 éve 2 hete #16105 Írta: kristofkata
Saját készítésű játék feltöltése weboldalra téma létrehozva kristofkata által
Sziasztok!
Olyan weboldalt szeretnék, ahol egy egyszerű saját készítésű egyszemélyes kártyajátékkal lehet online játszani. A játékot Construct 3-ban készítettem és HTML5-ben exportáltam... egy zip fájlban töltöttem le.
Hogyan tudom ezt feltölteni egy weboldalra? Milyen sablon ill. bővítmény, vagy mi kell hozzá?
Minden segítséget köszönök!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
4 éve 2 hete #16110 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Saját készítésű játék feltöltése weboldalra
Kérdés, hogy miből áll a játék, csak HTML kódból?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
4 éve 2 hete #16112 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Saját készítésű játék feltöltése weboldalra
Ha sima HTML5 fájlként működik
1. akkor vagy készítesz egy direkt linket a HTML fájlra és új ablakban nyitod meg, így a Joomal keretrendszer nem jelenne meg körülötte
vafy
2. iframe beillesztéssel a Joomlán belül jeleníted meg. (Fűző / Wrapper menüpont)

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kristofkata

Több
4 éve 2 napja - 4 éve 2 napja #16129 Írta: kristofkata
kristofkata válaszolt a következő témában: Saját készítésű játék feltöltése weboldalra
Sajnos nem csak egy HTML fájl... egy zip fájlban tudom exportálni (letölteni). Megoldottam úgy a problémát, hogy feltöltöttem a játékot az itch.io-ra és onnan iframe-l...
Jobb lett volna közvetlen megoldás, de örülök, hogy legalább így sikerült.
Utolsó szerkesztés: 4 éve 2 napja kristofkata által.

Több
4 éve 1 napja #16131 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Saját készítésű játék feltöltése weboldalra
Ha az itch.io-ról sikerül IFRAME beillsztéssel életre kelteni akkor saját tárhelyen is működnie kell. Létrehozol egy könyvtárat amibe beteszed ugyanazt amit az itch.io-ra felraktál és azt hívod meg IFRAME-mel.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kristofkata

Több
4 éve 1 napja #16132 Írta: kristofkata
kristofkata válaszolt a következő témában: Saját készítésű játék feltöltése weboldalra
Hú, én ehhez nem értek. Az itch.io-ra a zip fájlt töltöttem fel, mint a joomla-ban telepítéskor akármit.
Úgy lehetne, hogy a zip tartalmát, vagy magát a zip fájlt feltöltöm egy mappába, amit a fájlkezelőben valahol csinálok?... csinálok egy mappát és abba belepakolom?