file Modul suffix hozzáadása, ahol nincs ilyen lehetőség

Több
2012 nov. 10 12:10 #1 Írta: tjaczko
Sziasztok!

Ezt a sablont használom.:http://crosstec.de/.sub-templatedemos/ de a box keretezést nem csinálta meg magától.

Később megtaláltam az adminisztrátori menüben a modulon belül a Modul osztály utótag részt. Itt megadtam: _ct_lightBox és működik.

Gondom használok egy componens és az ő moduljainál nincs ilyen lehetőség.

Ha valakinek van valami ötlete megköszönném.

Tamás

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 nov. 10 15:05 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Modul suffix hozzáadása, ahol nincs ilyen lehetőség
Az adott modulban beállítod a div osztályát moduletable_ct_lightBox típusúra.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: tjaczko

Több
2012 nov. 13 22:14 #3 Írta: tjaczko
tjaczko válaszolt a következő témában: Modul suffix hozzáadása, ahol nincs ilyen lehetőség
Szia!

Istennek sem tudom hova kellene ezt írni? Ha privátba megadom a szerverem elérését rá tudnál nézni? Úgy könnyebb lenne...hogy mit hol tudok változtatni.

Több
2012 nov. 15 09:57 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Modul suffix hozzáadása, ahol nincs ilyen lehetőség
Dobj fel ide egy linket és ha lesz valakinek szabadideje úgy is megnézi.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
2012 nov. 15 14:33 #5 Írta: tjaczko

Több
2012 nov. 15 14:53 #6 Írta: Balázs
Melyik modulról van szó?

Több
2012 nov. 15 15:58 - 2012 nov. 15 16:11 #7 Írta: tjaczko
tjaczko válaszolt a következő témában: Modul suffix hozzáadása, ahol nincs ilyen lehetőség
Általában a jsjob komponenshez tartozó modulokhoz. Ilyen a keresési rész. (nem tudom hova kell beírni hogy bekeretezze) Search JS Jobs.

Még egy kérdésem lenne, hogyan lehet ezeket a modulokat formázni? Pl. login résznél szeretném ha a két téglalap nem egymás alatt lenne i. mellette. Kulcs gomb ne alul hanem mellette.

UI: Most nézem ha a search gombra nyomok szétcsúszik az egész????
Utolsó szerkesztés: 2012 nov. 15 16:11 tjaczko által.

Több
2012 nov. 15 21:34 #8 Írta: Balázs
Ilyen esetekben a forrásban kell formázni, php és a css fájlokban. Firebug, Dragonfly segítséget nyújthat ilyen esetben.

Több
2016 júl. 22 13:48 #9 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Modul suffix hozzáadása, ahol nincs ilyen lehetőség
Kicsit tovább feszegetném ezt a témát. Adott egy modul, ahol "gyárilag" nincs beépítve a modul osztály utótag beírási lehetőség. A sablonban egyébként van beépítve néhány variáció, egyéb modulokban működik is. Megnéztem a joomla! login modult, ebben benne van a modul osztály utótag mező. A login modul XML fájljából kimásoltam a megfelelő sorokat, betettem az adott modulba, meg is jelenik a speciális fülön a lehetőség, de nem működik. A login modul egyéb részeiben nem láttam ezzel összefüggésbe hozható kódokat. Hogy lehetne működésre bírni.

Több
2016 júl. 22 15:29 #10 Írta: Balázs
Ha valamelyik alapsablonra váltasz változik valami?