PayPal csak regisztrált, bejelentkezett felhasználóknak?

Több
11 éve 2 hónapja #932 Írta: tibor16
Sziasztok, szia Balázs!

Feltettem egy általam jónak gondolt, elérhető PayPal modult. Minden rendben is volt, amíg nem szóltak, hogy nem megy fel a PayPal oldalára. Nem értettem, mert amikor kipróbáltam, az admin felületről indítva a megtekintéssel, semmi gond nem volt. Csak sokára jöttem rá, hogy ha nem vagyok - akármilyen regisztrált user nevében - bejelentkezve, tényleg nem működik.
Ez pedig gáz. Mert sokan idegenkednek a regisztrációtól. Lehet, hogy rászánná magát, de még sem akar pusztán ezért regisztrálni. Sokszor én is utálom, ha úgy érzem, kényszerítve vagyok valamire. Most a PayPal-ról leszedett HTML kódot használom, egy custom HTML modulba rakva, de ezzel sem vagyok túl elégedett...

Az a kérdésem - ez rendben van így? Vagyis általános az, hogy igényli a PayPal a regisztrált/bejelentkezett (mármint a weblapomon is!) usert. Ha ez nem általános kívánalom, akkor tud valaki ajánlani egy free modult, ami nem igényli a lapomon a bejelentkezést, úgy is eléri a gomb használója a PayPal oldalt?
Köszönöm előre is.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #933 Írta: Balázs
Milyen jellegű modul ez? Egyszerű támogatói modul? Esetleg pontos név?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 11 éve 2 hónapja Balázs által.

Több
11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #935 Írta: tibor16
Igen.
Amit most használok, ez a PayPal-os (custom HTML modulban - a PayPal-ról leszedve - itt, a főoldalon - katt a gombra ), majdnem megfelelő, csak azt sem bánnám, ha lehetne, akár + modul segítségével valamilyen nyilvántartás az esetleges segítőkről is. Tudom, - ne akarjak mindent... de ami most van, az mégsem joomla...

Ami igényelte a bejelentkezett állapotot ( Easy Joomla Paypal ), az jó lett volna - az összeget előre be lehetett írni - ami fontos, - és DART-os oldalhoz csatlakozott, ami viszonylag letisztult, egyszerű felületű.
Azért Free alkalmazást keresek, mert maga a lap is nonprofit. Épp elégben van nekem.

Kipróbáltam a JED-en lévőkből még párat, de mindig volt valami gixer, - ezért gondoltam, - hátha már tud valaki valamit...
Utolsó szerkesztés: 11 éve 2 hónapja tibor16 által.

Több
11 éve 2 hónapja #964 Írta: Balázs
Akinek számít a bővítménye az fent van JED-en és sajnos csak ebből lehet gazdálkodni, vagy egyedi megoldásokkal (persze ez is fizetős megoldás).

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu