- Köszönetek: 23
com_content, blognézet: utolsó "item-separator" eltüntetése
- coilevi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
2012 márc. 31 14:50 #1 Írta: coilevi
com_content, blognézet: utolsó "item-separator" eltüntetése téma létrehozva coilevi által
A components/com_content/views/category/tmpl/blog_item.php fájl teszi ki két blog elem közé az elválasztó elemet, az "item-separator" divet. Hogy lehet azt megoldani, hogy ha az utolsó (legalsó) elemnél járunk az oldalon, akkor oda már ne tegye ki ezt az elválasztót?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 ápr. 01 09:59 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: com_content, blognézet: utolsó "item-separator" eltüntetése
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- coilevi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 23
2012 ápr. 01 14:17 #3 Írta: coilevi
coilevi válaszolt a következő témában: Válasz: com_content, blognézet: utolsó "item-separator" eltüntetése
No ez az, hogy az összeset tünteti el, nekem pedig csak a legutolsót kéne.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 ápr. 01 15:15 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: com_content, blognézet: utolsó "item-separator" eltüntetése
Erre gondoltam, bocsi: forum.joomla.org/viewtopic.php?p=1664114