Menüben kiválasztható template style

Több
1 éve 2 hónapja #17456 Írta: kapula-gabor
Menüben kiválasztható template style téma létrehozva kapula-gabor által
Sziasztok,
Valamikor 7-8 évvel ezelőtt készítettem utoljára Joomla sablont, és most megint nekifognék, de sehogy sem tudom felidézni az akkori részleteket... Van egy olyan lehetőség a menükezelőben, hogy a menüponthoz saját stílust lehet csatolni (Ja, Joomla 3-ról van szó) és még csak referenciát sem találok ehhez. Mármint hogy miképpen kell létrehozni a template saját stílusait, amelyek közül aztán választani lehet a menüpont legördülőjében. A Joomla Docs körbe-körbe hivatkozik ugyanarra a referenciára (másold le a stílust a template kezelőben) de hát az nem használható, mert attól még nem lesznek új stílusok amiből választani lehetne. Valamikor régen készítettem ilyet, de se mentésem róla, se emlékem... tök ciki :-)
Szóval az lenne a kérdés, hogy hol találok olyan leírást (angolul vagy magyarul) ami leírja ezt a dolgot.
Előre is köszönöööm 

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
1 éve 2 hónapja #17460 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Menüben kiválasztható template style
Ööööööö....
Most sablon felülírásra gondolsz vagy csak egy css osztályt adni a menünek?
Ha az első akkor a Joomal template override kifejezésre keress rá, ha a második akkor pedig egyszerűen a modulnál adj meg egy css osztályt.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: harkaly

Több
1 éve 2 hónapja #17461 Írta: kapula-gabor
kapula-gabor válaszolt a következő témában: Menüben kiválasztható template style
Az a baj, hogy nekem is csak halványan dereng valami...
Ha most létrehozok egy template felülírást, cikket vagy komponenst, modult, mindegy, akkor mindössze annyit nyerek, hogy változtathatom a gyári kinézetet, de nem jelenik meg semmi a menüpont legördülőjében. 
Valami olyasmi emlékeim vannak, hogy önálló fájlokat kellett létrehozni a sablon könyvtárján belül, és még valami hókusz-pókusz után ezek képesek voltak megjelenni a menüpont legördülőjében. Azt hiszem az XML fájlokba is kellett írni valamit... Hát nem tudom, régen volt már....
Volt egy másik fajta layout is, azt meg a cikk-kezelőben lehetett kiválasztani a legördülőből – és ezeket a megoldásokat kombinálgattam akkoriban...
Tök gáz, hogy ha valamivel nem foglalkozik sokáig az ember, így tova száll.

Több
1 éve 2 hónapja #17464 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Menüben kiválasztható template style
Szerintem Te valamilyen template keretrendszert használtál. Lehet gantryt.