- Köszönetek: 0
Helix ultimate
- harkaly
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Helix ultimate téma létrehozva harkaly által
Sziasztok!
Beállítottam a logót a megfelelő méretűre, de a hamburger menü nem jelenik meg. Valaki tud ebben segíteni?
Beállítottam a logót a megfelelő méretűre, de a hamburger menü nem jelenik meg. Valaki tud ebben segíteni?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: Helix ultimate
Bár én nem használom a Helixet csak mások oldalán szoktam besegíteni és ott találkozom vele, de emlékeim szerint css-ben kell matatni hozzá, hogy mikor legyen hamburger menü, illetve az Off canvas modulpozíció is játszhat még.
www.joomshaper.com/documentation/helix-f...ttings-customization
www.joomshaper.com/documentation/helix-f...ttings-customization
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: harkaly
- sanya93
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
sanya93 válaszolt a következő témában: Helix ultimate
Én is ezt a sablont használom.
Van a joomlában az egyéni html modul. Ebbe a modulba beillesztem a html kódot css-vel kombinálva, ez egy menüpont jobbra nyíló almenüvel. De bárhogy állítom a css részt nem lassúl le a nyílási sebesség. Gondolom a sablon nem engedi.
Hogyan tudok html kódot úgy beletenni ebbe a modulba, hogy azt css-vel lehessen szabályozni??? Köszi
Van a joomlában az egyéni html modul. Ebbe a modulba beillesztem a html kódot css-vel kombinálva, ez egy menüpont jobbra nyíló almenüvel. De bárhogy állítom a css részt nem lassúl le a nyílási sebesség. Gondolom a sablon nem engedi.
Hogyan tudok html kódot úgy beletenni ebbe a modulba, hogy azt css-vel lehessen szabályozni??? Köszi
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Ha jól értem a kérdést akkor az almenü kinyílásának sebességét vagy JavaSrcipt-tel vagy css-sel tudod befolyásolni. ez a te megoldásodtól függ. Ha a kinyitást css-sel oldod meg akkor talán a transfom és transition kell neked
css-tricks.com/using-css-transitions-auto-dimensions/
css-tricks.com/using-css-transitions-auto-dimensions/
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- harkaly
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
harkaly válaszolt a következő témában: Helix ultimate
Köszönöm szépen!
Nem tudom, hogy kérhetek-e egy nagy segítséget? Most jól van beállítva az oldalam, csak a hamburger menü kellene. Ebben tudsz segíteni, hogy böngészőben a szélességet összehúzva is jól jelenjen meg?
Nem tudom, hogy kérhetek-e egy nagy segítséget? Most jól van beállítva az oldalam, csak a hamburger menü kellene. Ebben tudsz segíteni, hogy böngészőben a szélességet összehúzva is jól jelenjen meg?
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Ha adsz admin belépést megoldom.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: harkaly
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.