- Köszönetek: 0
Artisteeről való sablon feltelepül, de közben egy hibaüzenet is előjön, és a sablon használhatatlan
- Mordok
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 hónapja 1 hete #17231
Írta: Mordok
Artisteeről való sablon feltelepül, de közben egy hibaüzenet is előjön, és a sablon használhatatlan téma létrehozva Mordok által
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy készítettem egy sablont a artisteer programmal, de valamiért telepítésnél ez a hibaüzenet jelenik meg. JInstaller: :Telepítés: A fájl nem létezik [ROOT][TMP]/install_63f2545c161ef/language/en-GB/en-GB.tpl_untitled.ini
Vajon mit csináltam rosszul?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy készítettem egy sablont a artisteer programmal, de valamiért telepítésnél ez a hibaüzenet jelenik meg. JInstaller: :Telepítés: A fájl nem létezik [ROOT][TMP]/install_63f2545c161ef/language/en-GB/en-GB.tpl_untitled.ini
Vajon mit csináltam rosszul?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
7 hónapja 6 napja #17232
Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Artisteeről való sablon feltelepül, de közben egy hibaüzenet is előjön, és a sablon használhatatlan
Nem szoktam használni az Artesteert, így igazából csak tapogatózom, de:
- elsőre az egyik gond lehet, hogy talán nincs elnevezve a sablonod, a nyelvi fájl amit hiányol legalább is mintha erre utalna az _untitled névvel
- a másik ami kérdés, mert a sablon egyébként települt az üzenet szerint, hogy más nyelvi fájl nem készült hasonló névvel pl: hu_HU vagy más nyelvi előtaggal? Ha igen akkor azt főleg, ha magyar másold fel az angol helyett. en_GB... néven
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- csicsa55
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Lottó
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 68
6 hónapja 3 hete #17243
Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Artisteeről való sablon feltelepül, de közben egy hibaüzenet is előjön, és a sablon használhatatlan
Sajnos a sejtésem egyből beigazolódott, amikor megnyitottam a kérdező mellékletét.
Egy Joomla 3-ra generált sablont szeretne feltelepíteni joomla 4-re. Én azon csodálkozom, hogy egyáltalán feltelepült.
Néhai Artisteer előfizetőként mondom, azért dobtam ezt a programot, mert az utolsó verzióval hivatalosan a joomla 3.4-re lehetett sablont generálni.
Az artisteer "folytatása" a themler volt, de ahogy látom az is megszűnt. Legalábbis a honlap nem elérhető.
Forrás: www.artisteer.com/?p=news
Egy Joomla 3-ra generált sablont szeretne feltelepíteni joomla 4-re. Én azon csodálkozom, hogy egyáltalán feltelepült.
Néhai Artisteer előfizetőként mondom, azért dobtam ezt a programot, mert az utolsó verzióval hivatalosan a joomla 3.4-re lehetett sablont generálni.
Az artisteer "folytatása" a themler volt, de ahogy látom az is megszűnt. Legalábbis a honlap nem elérhető.
Forrás: www.artisteer.com/?p=news
- csicsa55
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Lottó
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 68
6 hónapja 3 hete #17244
Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Artisteeről való sablon feltelepül, de közben egy hibaüzenet is előjön, és a sablon használhatatlan
Még egy észrevétel. Nem kritizálni szeretném Mordockot, megértem, hogy kezdő joomlás, de akkor sem értem, ez puszta naívitásból fakad, hogy csodálkozik, ha kiderül, hogy nem kompatibiis. Generáláskor megkérdezi artisteer a joomla verziót, nem lehet megkerülni.
Ami esetleg zavart okozhat a rendszerben az az Artisteer utolsó verziószáma. A 4.3. Ez azonban nem azt jelenti, hogy joomla 4.3-mal kompatibilis, ami még meg sem jelent, mert 4.2.8 a legfrissebb stabil verzió. Tényleg nem kötekedés. Arra kérek minden kezdőt, először nézzen utána az adott komponenseknek, meg sablongenerátor szoftvernek hivatalosan támogatott-e. Mert ilyen felületességből elkövetett szarvashibákkal szinte helyrehozhatatlan kárt lehet okozni - ha nincs biztonsági mentés.
Ami esetleg zavart okozhat a rendszerben az az Artisteer utolsó verziószáma. A 4.3. Ez azonban nem azt jelenti, hogy joomla 4.3-mal kompatibilis, ami még meg sem jelent, mert 4.2.8 a legfrissebb stabil verzió. Tényleg nem kötekedés. Arra kérek minden kezdőt, először nézzen utána az adott komponenseknek, meg sablongenerátor szoftvernek hivatalosan támogatott-e. Mert ilyen felületességből elkövetett szarvashibákkal szinte helyrehozhatatlan kárt lehet okozni - ha nincs biztonsági mentés.