Hogyan lehet megvalósítani vízszintes tartalom szkrollozást?

Több
1 éve 8 hónapja #17176 Írta: sanya93
Szia, Azt szeretném, hogy a shaper_helixultimate sablonban ne függőlegesen legyen a görgetés hanem vízszintesen. Pl. Itt  www.artsphere.fr/artists/koto-bolofo/the...on-post-magazine/#10
Ehhez a sablonhoz kellene, vagy a sp page buiderbe mert azzal építettem az oldalt. Tudtok e megoldást rá? Köszi

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
1 éve 8 hónapja #17178 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Hogyan lehet megvalósítani vízszintes tartalom szkrollozást?
Valószínűleg CSS-sel megoldható meglevő sablonnál is, de talán nem túl nem egyszerű.

Az egész weboldalon szeretnéd ezt a megoldást, vagy csak egy lapon?
Ha csak egy lapon akkor lehet megpróbálnék rá vagy egy meglevő horizontal scroller modult keresni vagy egy egyedi sablonfelülírást készíteni.
Ha az egész oldalon akkor pedig egy sablon kellene írni hozzá.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
1 éve 8 hónapja #17180 Írta: sanya93
sanya93 válaszolt a következő témában: Hogyan lehet megvalósítani vízszintes tartalom szkrollozást?
Egy sp pages képgalériát rakok be és ennek kellene vizszintesen shrolloznia egér görgetésre mint az előbb megadott oldalon látható. Nem szeretnék ilyen csiricsári joomla modulokat amik automatikusan görgetnek vagy nyíl van az oldalukon.

Több
1 éve 8 hónapja #17181 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Hogyan lehet megvalósítani vízszintes tartalom szkrollozást?
Tudsz adni linket? Én személy szerint nem szoktam használni SP Page builder-t, így kellene egy hely ahol "játszhatok" vele.
Vannak többen akiknek segíteni szoktam és ők is használnak SPPB-t, de ott nem szeretnék beleszemetelni az oldalukba.

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu

Több
1 éve 8 hónapja #17182 Írta: sanya93
sanya93 válaszolt a következő témában: Hogyan lehet megvalósítani vízszintes tartalom szkrollozást?
Itt az oldal, Már kész vagyunk vele, csak a képeknek nem függőlegesen kellene a görgetés hanem vízszintesen. gaborlucas.co.uk/

Több
1 éve 8 hónapja #17185 Írta: kovacshazi
Az SP Page Builder eleve hibásan van felépítve.
Például az első amit meg kellene oldani: ne két hasábban jelenjenek meg a képek és címek.
A második. hogy talán érdemes lenne fullwidth-re állítani itt az oldalt.....
Ha adsz egy admint megpróbálom megcsinálni.

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu