hydrogen stílus probléma

Több
2 éve 7 hónapja - 2 éve 7 hónapja #16562 Írta: csicsa55
hydrogen stílus probléma téma létrehozva csicsa55 által
***** UPDATE! Megoldódott. Lentebb leírom hogyan. Tanulságos eset. *****

Sziasztok. Adott weboldalon több stíluslapot is használunk és az alábbi oldal stílusa nem fordul le az alábbi hibaüzenet miatt. Ez gantry hiba? Ha css, akkor miért fordul le a többi?

gae.hu/egyesuleti-hirado-cikk.html
Utolsó szerkesztés: 2 éve 7 hónapja csicsa55 által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2 éve 7 hónapja #16563 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: hydrogen stílus probléma
Mivel a hibaüzenet elmúlt, ezért beszúrom ide és azt, hogy mi okozta. Tanulságképpen, hogy este és mámoros állapotban nem piszkálunk honlapot.

Tehát gantry keretrendszer hydrogen sablonnal és felülírással, de több stílussal.
A hibaüzenet az egyik stílusnál - ami az egyesületi híradó menüpontján volt:

0 An exception has been thrown during the rendering of a template ("ERROR: CSS Compilation on file 'hydrogen.scss' failed on error: Incompatible units rem and em.: media/gantry5/engines/nucleus/scss/nucleus/mixins/_breakpoints.scss on line 7, at column 149 Call Stack: #0 mixin breakpoint media/gantry5/engines/nucleus/scss/nucleus/theme/breakpoints/_flex.scss on line 6 #1 import media/gantry5/engines/nucleus/scss/nucleus/theme/breakpoints/_flex.scss media/gantry5/engines/nucleus/scss/nucleus/theme/breakpoints/_base.scss on line 1 #2 import media/gantry5/engines/nucleus/scss/nucleus/theme/breakpoints/_base.scss templates/g5_hydrogen/scss/hydrogen.scss on line 67 #3 import templates/g5_hydrogen/scss/hydrogen.scss (unknown file) on line 2").

A problémát egy elgépelés okozta, de nem a felülíró scss fájlban, hanem a menüpont stílusánál megadható Configuration Styles - Breakpoints alatt a Large Desktop: 90em. Kimaradt az r betű.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!