Joomla! 4 alatt ismerkedem a T4 Framework-kel
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Kevesebb
Több
2 éve 1 hónapja #16468
Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Joomla! 4 alatt ismerkedem a T4 Framework-kel téma létrehozva Zotius által
Telepítettem a JoomlArt T4 Framework-öt és az üres T4 sablont. Első látásra nem tűnt bonyolultnak, aztán mégis égnek állt a hajam...
Az alap sablont klónoztam, amin a sablon beállításokat próbálgatom. Tanácstalanságaim:
1.) Ezt a klónozott sablonstílus példányt hogyan nevezzem át? Gantry5 alatt sima ügy volt...
2.) Néhány modult betettem a sablon pozícióiba, de ezek mégsem jelennek meg a kijelölt helyen.
Az egyes modulpozíciókban talán csak a JA által készített modulok működnek??? (JA Content Listing, JA Advanced Custom, JA Masthead Module, JA Login Module)
3.) Az error_log fájl most a T4 hiányosságaira figyelmeztet, most éppen a menü modullal kapcsolatban:
Ez az üzenet 29-Aug-2021 11:29:46-tól 29-Aug-2021 13:29:12-ig – röpke 2 óra alatt – összesen 122-szer került bele az error_log naplóba.
Az alap sablont klónoztam, amin a sablon beállításokat próbálgatom. Tanácstalanságaim:
1.) Ezt a klónozott sablonstílus példányt hogyan nevezzem át? Gantry5 alatt sima ügy volt...
2.) Néhány modult betettem a sablon pozícióiba, de ezek mégsem jelennek meg a kijelölt helyen.

Az egyes modulpozíciókban talán csak a JA által készített modulok működnek??? (JA Content Listing, JA Advanced Custom, JA Masthead Module, JA Login Module)
3.) Az error_log fájl most a T4 hiányosságaira figyelmeztet, most éppen a menü modullal kapcsolatban:
Code:
[29-Aug-2021 12:52:03 Europe/Budapest] PHP Notice: Undefined property: Joomla\CMS\Menu\MenuItem::$caret in /home/.............../plugins/system/t4/themes/base/html/mod_menu/default_heading.php on line 49
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2 éve 1 hónapja - 2 éve 1 hónapja #16470
Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Joomla! 4 / T4 Framework további észrevételek
Íme, ismét újabb hibabejegyzések az error_log fájlokban:
administrator/error_log:
root/error_log:
Azt hiszem, egyelőre maradok az alap Cassiopeia sablon használatánál és törlöm ezt a T4 framework-öt...
administrator/error_log:
Code:
[29-Aug-2021 12:54:06 Europe/Budapest] PHP Notice: Trying to get property '[b]params[/b]' of non-object in /home/............................./plugins/system/t4/admin/src/T4Compatible.php on line 22
root/error_log:
Code:
[29-Aug-2021 14:14:05 Europe/Budapest] PHP Notice: Undefined property: stdClass::$name in /home/............................./plugins/system/t4/themes/base/html/mod_breadcrumbs/default.php on line 15
[29-Aug-2021 14:14:05 Europe/Budapest] PHP Notice: Undefined property: Joomla\CMS\Menu\MenuItem::[b]$caret[/b] in /home/............................./plugins/system/t4/themes/base/html/mod_menu/default_heading.php on line 49
Azt hiszem, egyelőre maradok az alap Cassiopeia sablon használatánál és törlöm ezt a T4 framework-öt...

Utolsó szerkesztés: 2 éve 1 hónapja Zotius által. Indoklás: helyesírás javítás
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2 éve 1 hónapja - 2 éve 1 hónapja #16471
Írta: Balázs
2. Ha csinálsz egy új pozíciót utána, be kell állítani, hogy az egy modul pozíció. Ha fehér névre ráviszed az egeret, akkor megjelenik egy ikon. A Column Type-nál pedig be kell állítani, hogy ez egy modul pozíció.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla! 4 alatt ismerkedem a T4 Framework-kel
1. Overview -> Stílus neve -> Save (Zöld jobb gomb fent)Az alap sablont klónoztam, amin a sablon beállításokat próbálgatom. Tanácstalanságaim:1.) Ezt a klónozott sablonstílus példányt hogyan nevezzem át? Gantry5 alatt sima ügy volt...2.) Néhány modult betettem a sablon pozícióiba, de ezek mégsem jelennek meg a kijelölt helyen. :OAz egyes modulpozíciókban talán csak a JA által készített modulok működnek??? (JA Content Listing, JA Advanced Custom, JA Masthead Module, JA Login Module)
2. Ha csinálsz egy új pozíciót utána, be kell állítani, hogy az egy modul pozíció. Ha fehér névre ráviszed az egeret, akkor megjelenik egy ikon. A Column Type-nál pedig be kell állítani, hogy ez egy modul pozíció.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2 éve 1 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zotius