Keresem a legmegfelelőbb sablont

Több
3 éve 4 hónapja #15781 Írta: csicsa55
Keresem a legmegfelelőbb sablont téma létrehozva csicsa55 által
Kedves kovacshazi!

Most kifejezetten hozzád fordulok. Már több fórumszálat is indítottam, tehát ugyanarról a webshopos honlapról van szó. Úgy döntöttem mivel haveri alapon meg és első webshopom, amit lehet megvetetek a haverommal. Lehet nem jól gondolom, de a webshop kedvéért kivételesen dobom a gantryt, mivel itt mindent a webshop köré célszerű építeni. Vásárolnék sablont kifejezetten webshophoz. Ehhez kérném a segítségedet, hogy a lehető legmegfelelőbbet találjam meg. A lenti linken lévő videóban van egy minta. Ilyesmi elképzelése van a megrendelőnek.

agiesmilan.hu/bandicam_2020-05-18_09-35-37-108.mp4

Nem feltétel, de nem lenne baj, ha a sablon tudna olyat, hogy vagy háttér slideshowt vagy háttérvideót lehessen betenni.
Ami fontos, hogy olyan nyalánkságokat tudjon a sablon, ha ráviszem az egerek a termék képére, akkor esztétikusan rácsússzon a neve és alap információk a megnyitás előtt, a videóban látható módon.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
3 éve 4 hónapja #15785 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Keresem a legmegfelelőbb sablont
Nagyon megtisztelő, hogy személyesen megszólítasz, de azt gondolom nem vagyok Orákulum
Az igazság az, hogy sok sablon van ami megközelítőleg tudhatja azt amit szeretnél.
Megjegyzem én még olyan sablont nem találtam ami teljesen megfelelt volna a vevő minden igényének.

Szeretem a Gavick sabonokat, mert viszonylag kis méretűek, a módosításuk egyszerű.
www.gavick.com/joomla-templates/tag,eCommerce
Egy kicsit már hasonlít az igényeidhez:
www.gavick.com/joomla-templates/quark

Sok VirtueMart sablon megtalálható a themeforest oldalon:
themeforest.net/search/virtuemart
Ez egy elég látványos sablon:https://themeforest.net/item/henry-virtuemart-joomla-template/6714063

Nem rossz a SmartAddons oldal sem:
www.smartaddons.com/virtuemart-templates

A fizetős sablonokban sokszor olyan nyitó oldali slider van amibe videót is be lehet tenni, ha ez teljesül akkor már csak a menüt kell felé varázsolni. Ez akár CSS-sel csak pár sor.

A termékre rácsússzon a neve, stb megint csak css megoldás kérdése. Lehet a választott sablon nem tudja,de a CSS animation a barátod és az megoldja.

Remélem nem vettem le a kedved az oldal fejlesztéstől, de a sablont neked kell megtalálnod. Kaptál pár linket, hátha itt lesz ami már majdnem...

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: csicsa55

Több
3 éve 4 hónapja #15786 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Keresem a legmegfelelőbb sablont
Keresés függvénye. Gantry5+VM kombinációs sablonok: www.rcatheme.com/virtuemart-templates

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: csicsa55

Több
3 éve 3 hónapja #15854 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Keresem a legmegfelelőbb sablont
Köszönöm a tippeket.

A themeforest Flex Multi Purpose templétjét vettem meg. Igaz nem a legolcsóbb, de mit ad, az több, mint sok. Tartelmezza az sp page buildert is, amit ugyan nem tudok a joomla frissítőrendszerén frissíteni, mert nincs licence kulcsom, de folyamatosan küldik az újabbat, amíg tart a support. A morbid az egészben az, hogy önmagában az SP Page builder előfizetése a joomshapernél többe kerülne. :)