A JA Simpli sablon módosításakor fehér lapot dob az oldal

Több
4 éve 10 hónapja #15368 Írta: gyutacs
Sziasztok!
Telepítettem a sablont, minden rendben megjelenik, de a legkisebb változtatásra használhatatlanná válik, csak sima fehér lap jelenik meg.
Elég ha a szöveg színét vagy pl. engedélyeztem a headert egyből ez van. Így néz ki az oldalam: www.msmke.net/index.php/bianka-kerdez
Erről a sablonról van szó: www.joomlart.com/demo/ja-simpli
Mitől lehet szerintetek?
Előre is köszönet a segítségért!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
4 éve 10 hónapja #15373 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: A JA Simpli sablon módosításakor fehér lapot dob az oldal
Ha jól látom a nyitóoldal Gavick sablon, míg a Bianca Joomlart-os. Nem lehetséges, hogy a Joomlart sablonban nincs beállítva fejléc? Menü-logo-....

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
4 éve 10 hónapja #15376 Írta: gyutacs
gyutacs válaszolt a következő témában: A JA Simpli sablon módosításakor fehér lapot dob az oldal
A fő honlapon belül szeretnénk egy blog szerű oldalt kategória létrehozásával, azért más a sablon. (Igazából valami pop-up szerűen megjelenő cikkes blog oldalt kerestem, de csak drágán találtam) Csak úgy oldódik meg a hiba ha újra telepítem a sablont, de akkor sem lehet rajta a legkisebbet sem változtatni. elég annyi ha rámentek egyből ez a fehér jelenik meg. ha engedélyezem a header-t akkor az látszik miden más fehér.
Az is gond, hogy a joomlát nem tudom frissíteni, pedig folyamatosan felajánlja, de ha megpróbálom akkor error 500 van. a php-t is beállítottam a rendszer által kért 7,2-re.
Ezt a frissítést ajánlja fel a rendszert downloads.joomla.org/cms/joomla3/3-9-14/...e-Update_Package.zip
Köszönettel!

Több
4 éve 10 hónapja #15378 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: A JA Simpli sablon módosításakor fehér lapot dob az oldal
Sajnos nem teljesen értem a válaszodat. A Blog oldalon használt sablon be van állítva rendesen? Van a fejlécbe menő és logó beállítva?

A frissítés probléma elvileg megoldható úgy is, hogy a teljes 3.9.14 csomagot feltöltöd FTP-vel a tárhelyre könyvtárhelyesen és utána lefuttatod az Adatbázis vizsgálatot Bővítmények -> Kezelés -> Adatbázis
Az egész előtt készíts biztonsági mentést!

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: gyutacs

Több
4 éve 10 hónapja #15382 Írta: gyutacs
gyutacs válaszolt a következő témában: A JA Simpli sablon módosításakor fehér lapot dob az oldal
Én annyira sajnos nem vagyok jártas benne... telepítem a sablont, beállítom menüben, hogy annál ez legyen a sablon. ekkor működik, szépen látszik (így van ez most is), de ha bármit be szeretnéák állítnnai, átírni a nevet a fejlécbe, engedélyezni a headert stb. akkor jön a fehérség. Ez a sablon saját beállítási központja, lehet valahol a joomlában máshol is be lehet állítani?

Több
4 éve 10 hónapja #15387 Írta: kovacshazi
Ha adsz Joomla admin belépést szívesen ránézek.

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: gyutacs