Elkapcsoltam Gantry stílusról, és nem tudom visszakapcsolni

Több
4 éve 11 hónapja #14191 Írta: Hedo
Sziasztok.
Gentry Helium stílust használtam, és próbaképp elkapcsoltam egy más nem gentry-s stílusra, hiába lövöm vissza a stílusoknál, az oldal maga nem változik. Mást is át kell állítsak? Közben volt egy telepítés, rányomtam hadd menjen, lehet kompatibilitási probléma adódott? Azt írja 3.8.13-t használok. Köszi!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
4 éve 11 hónapja #14194 Írta: Balázs
Mármint arra gondolsz, hogy egy másik sablont állítottál be alapértelmezettnek, és miután visszaváltottál Heliumra nem változott semmi?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
4 éve 10 hónapja #14211 Írta: Hedo
Szia, így van, bocsi nem tudom a sablon meg a stílusok közt a különbséget, bocsi ha rosszul fogalmaztam

Több
4 éve 10 hónapja #14212 Írta: Hedo
Kérdés jól csinálom-e: a vezérlőpulton a Bővítmények / Sablonok / Stílusok alatt becsillagozom az alapértelmezett oszlopban a kívánt Stílust. Elvileg így váltottam el, de vissza nem akarja kapcsolni. Itt azt mutatja hogy alapértelmezett minden oldalhoz, de mikor megnyitom, mást mutat

Mondjuk azt nézem van ez a Master felirat az egyik mellett, lehet az a baj? az hogy vehető le?
Mellékletek:

Több
4 éve 10 hónapja #14213 Írta: Hedo
Ej, ott volt a hiba nyitja. Átkapcsoltam arra most, akkor átment, azt mutatta. Onnan már vissza tudtam kapcsolni. Valahogy bekavart a kettő egymásnak.

Több
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja #14214 Írta: Balázs
Amit feltelepítesz az a sablon. A sablonnak vannak stílusai, amelyeket menüpontokhoz társíthatsz, vagy nyelvhez.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 4 éve 10 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hedo