- Köszönetek: 0
Elkapcsoltam Gantry stílusról, és nem tudom visszakapcsolni
- Hedo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
4 éve 11 hónapja #14191
Írta: Hedo
Elkapcsoltam Gantry stílusról, és nem tudom visszakapcsolni téma létrehozva Hedo által
Sziasztok.
Gentry Helium stílust használtam, és próbaképp elkapcsoltam egy más nem gentry-s stílusra, hiába lövöm vissza a stílusoknál, az oldal maga nem változik. Mást is át kell állítsak? Közben volt egy telepítés, rányomtam hadd menjen, lehet kompatibilitási probléma adódott? Azt írja 3.8.13-t használok. Köszi!
Gentry Helium stílust használtam, és próbaképp elkapcsoltam egy más nem gentry-s stílusra, hiába lövöm vissza a stílusoknál, az oldal maga nem változik. Mást is át kell állítsak? Közben volt egy telepítés, rányomtam hadd menjen, lehet kompatibilitási probléma adódott? Azt írja 3.8.13-t használok. Köszi!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
4 éve 11 hónapja #14194
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Elkapcsoltam Gantry stílusról, és nem tudom visszakapcsolni
Mármint arra gondolsz, hogy egy másik sablont állítottál be alapértelmezettnek, és miután visszaváltottál Heliumra nem változott semmi?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Hedo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
4 éve 10 hónapja #14211
Hedo válaszolt a következő témában: Elkapcsoltam Gantry stílusról, és nem tudom visszakapcsolni
Szia, így van, bocsi nem tudom a sablon meg a stílusok közt a különbséget, bocsi ha rosszul fogalmaztam
- Hedo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
4 éve 10 hónapja #14212
Hedo válaszolt a következő témában: Elkapcsoltam Gantry stílusról, és nem tudom visszakapcsolni
Kérdés jól csinálom-e: a vezérlőpulton a Bővítmények / Sablonok / Stílusok alatt becsillagozom az alapértelmezett oszlopban a kívánt Stílust. Elvileg így váltottam el, de vissza nem akarja kapcsolni. Itt azt mutatja hogy alapértelmezett minden oldalhoz, de mikor megnyitom, mást mutat
Mondjuk azt nézem van ez a Master felirat az egyik mellett, lehet az a baj? az hogy vehető le?
Mondjuk azt nézem van ez a Master felirat az egyik mellett, lehet az a baj? az hogy vehető le?
- Hedo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
4 éve 10 hónapja #14213
Ej, ott volt a hiba nyitja. Átkapcsoltam arra most, akkor átment, azt mutatta. Onnan már vissza tudtam kapcsolni. Valahogy bekavart a kettő egymásnak.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja #14214
Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Elkapcsoltam Gantry stílusról, és nem tudom visszakapcsolni
Amit feltelepítesz az a sablon. A sablonnak vannak stílusai, amelyeket menüpontokhoz társíthatsz, vagy nyelvhez.
Utolsó szerkesztés: 4 éve 10 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hedo