- Köszönetek: 0
Sablon CSS fájlok módosítása /Helix 3 Framework
- Lafo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2018 szept. 14 11:10 - 2018 szept. 14 17:48 #1 Írta: Lafo
Sablon CSS fájlok módosítása /Helix 3 Framework téma létrehozva Lafo által
Tisztelt Joomla Mesterek!
Egy ingyenesen letölthető sablon CSS fájljaiban több helyen is módosítottam (template.css, bootstrap.min.css, presets/preset1.css).
Időnként (pl ha változtatok a sablonon) vissza állítja a sablon eredeti CSS fájljait. Tehát az én átírt módosításaim eltűnnek (törlődnek).
Ezt ki lehet kerülni valahogy?
Üdv.,
Imre
Egy ingyenesen letölthető sablon CSS fájljaiban több helyen is módosítottam (template.css, bootstrap.min.css, presets/preset1.css).
Időnként (pl ha változtatok a sablonon) vissza állítja a sablon eredeti CSS fájljait. Tehát az én átírt módosításaim eltűnnek (törlődnek).
Ezt ki lehet kerülni valahogy?
Üdv.,
Imre
Utolsó szerkesztés: 2018 szept. 14 17:48 Lafo által. Indoklás: A kérdés megválaszolásra került.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 szept. 14 11:36 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Sablon CSS fájlok módosítása /Helix 3 Framework
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lafo
- Lafo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2018 szept. 14 12:16 #3 Írta: Lafo
Lafo válaszolt a következő témában: Sablon CSS fájlok módosítása /Helix 3 Framework
Kedves Balázs!
Megnéztem a videót, köszönöm szépen!
Tehát az összes változtatást amit a sablon CSS fájljaiban (bármelyikében is) szeretnék módosítani, azt a custom.css fájlba írjam bele?
Üdv.,
Imre
Megnéztem a videót, köszönöm szépen!
Tehát az összes változtatást amit a sablon CSS fájljaiban (bármelyikében is) szeretnék módosítani, azt a custom.css fájlba írjam bele?
Üdv.,
Imre
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 szept. 14 15:14 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Sablon CSS fájlok módosítása /Helix 3 Framework
Igen, és ez után ha frissítesz a custom.css fájl továbbra is megmarad, és nem kell újra elkészítened a módosításokat.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lafo