check Sablon CSS fájlok módosítása /Helix 3 Framework

Több
2018 szept. 14 11:10 - 2018 szept. 14 17:48 #1 Írta: Lafo
Tisztelt Joomla Mesterek!

Egy ingyenesen letölthető sablon CSS fájljaiban több helyen is módosítottam (template.css, bootstrap.min.css, presets/preset1.css).
Időnként (pl ha változtatok a sablonon) vissza állítja a sablon eredeti CSS fájljait. Tehát az én átírt módosításaim eltűnnek (törlődnek).
Ezt ki lehet kerülni valahogy?

Üdv.,
Imre
Utolsó szerkesztés: 2018 szept. 14 17:48 Lafo által. Indoklás: A kérdés megválaszolásra került.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2018 szept. 14 11:36 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Sablon CSS fájlok módosítása /Helix 3 Framework

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lafo

Több
2018 szept. 14 12:16 #3 Írta: Lafo
Lafo válaszolt a következő témában: Sablon CSS fájlok módosítása /Helix 3 Framework
Kedves Balázs!

Megnéztem a videót, köszönöm szépen!

Tehát az összes változtatást amit a sablon CSS fájljaiban (bármelyikében is) szeretnék módosítani, azt a custom.css fájlba írjam bele?

Üdv.,
Imre

Több
2018 szept. 14 15:14 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Sablon CSS fájlok módosítása /Helix 3 Framework
Igen, és ez után ha frissítesz a custom.css fájl továbbra is megmarad, és nem kell újra elkészítened a módosításokat.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lafo