file Reviver virtuemart template quickstart fehér kép

Több
2018 máj. 31 21:50 #1 Írta: Rendy77
Reviver virtuemart template quickstart fehér kép téma létrehozva Rendy77 által
Sziasztok!

Megvásároltam a fent említett sablont, de valamiért csak fehér képernyőt kapok a demo telepítése után. Elég nyomasztó, hogy az 5.4-es verzión minden működik, kivéve a joomla frissítés. Sintax errort írt és nem engedi frissíteni. Akkor se ha manuálisan lefrissítem újabb verzióra. A probléma továbbra is fennáll-

Az újabb 5.5-ös verziónál pedig fehér képernyőt kapok (csak fronton) és ezt írja a logba folyamatosan:
[31-May-2018 19:43:48 Europe/Budapest] PHP Warning: Illegal string offset 'relative' in /libraries/src/HTML/HTMLHelper.php on line 626
[31-May-2018 19:43:48 Europe/Budapest] PHP Warning: Illegal string offset 'pathOnly' in /libraries/src/HTML/HTMLHelper.php on line 627
[31-May-2018 19:43:48 Europe/Budapest] PHP Warning: Illegal string offset 'detectBrowser' in /libraries/src/HTML/HTMLHelper.php on line 628
[31-May-2018 19:43:48 Europe/Budapest] PHP Warning: Illegal string offset 'detectDebug' in /libraries/src/HTML/HTMLHelper.php on line 629
[31-May-2018 19:43:48 Europe/Budapest] PHP Warning: Illegal string offset 'relative' in /libraries/src/HTML/HTMLHelper.php on line 632
[31-May-2018 19:43:48 Europe/Budapest] PHP Warning: Illegal string offset 'detectBrowser' in /libraries/src/HTML/HTMLHelper.php on line 632
[31-May-2018 19:43:48 Europe/Budapest] PHP Warning: Illegal string offset 'detectDebug' in /libraries/src/HTML/HTMLHelper.php on line 632
[31-May-2018 19:43:48 Europe/Budapest] PHP Warning: Illegal string offset 'pathOnly' in /libraries/src/HTML/HTMLHelper.php on line 635

php 7.0, 7.1 és 7.2 alatt se működik, a supportot pedig finoman fogalmazva, hidegen hagyja....

Valaki esetleg találkozott már ilyennel?

Előre is köszönöm.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2018 jún. 01 08:10 #2 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Reviver virtuemart template quickstart fehér kép
A WARNING üzenetektől még mennie kellene az oldalnak.
A Reviver nem rossz, de nem is igazán jó sablon szerintem. Úgy érzem túltolták benne az animációkat, de ez szubjektív vélemény. Én is használom, bár nem a legfrissebb verziót.
Macerás a frissítése mert core fájlokat is felülír, így minden alkalommal meg kell küzdeni a kosár modullal és még pár aprósággal.
Fehér képernyőt még sosem produkált így gyanítom nem a sablon lesz a ludas.

A kérdés, hogy az adminfelület sem megy?
Ha az megy akkor kapcsolj ki modulokat és figyeld meg bejön-e az oldal.
Ha a modulokkal nem jut eredményre jühetnek a pluginok.

Az AcyMailingeseknél jártam úgy, hogy írják megy az minden Joomla és PHP verzióval aztán kiderült hogy a php tömböket úgy kezelik ahogy csak php5.4 verziótól lehet. Na lehetett az összes tömbkezelést javítani, hát illetve nem is javítani hanem butítani.
A Reviverben is van minden mi szem-szájnak ingere így lehet valami kiegészítő ami miatt a frontend behal.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Rendy77

Több
2018 jún. 01 08:27 #3 Írta: Rendy77
Rendy77 válaszolt a következő témában: Reviver virtuemart template quickstart fehér kép
Köszönöm a segítséget.

Meg fogom nézni, mert az admin működik, csak furcsa nekem. 1 teljesen eltérő cégnél lévő tárhelyet használok (nekem tarhely.eu-nál van, másik cégnek a webservernél) és mindegyiken ugyan az a hiba. Az egyiken sintax error a joomla frissítésnél, a másiknál meg a fehér frontend. Hiába állítom be, még a hibákat se írja ki.
Egyébként az animációkat tényleg túltolták kicsit, ezért a felét minimum kigyilkolom majd belőle, de az a baj, hogy nem találtam még 1 olyan vm sablont se ami tökéletesen jó lett volna. :( De ha valaki tud ilyen sablont, ami gyorsan betölt és van bele csempészve némi design is, kérem ne tartsa magába :)

Jelenleg marad a bogarászás. Köszönöm szépen.

Több
2018 jún. 03 08:58 - 2018 jún. 03 08:58 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Reviver virtuemart template quickstart fehér kép
Ha jól emlékszem a Joomla! 4-nak a minimumját. PHP 7 vagy 7.1-re lőtték be, így ez alatt már nem érdemes használni, a figyelmeztetés pedig eltüntethető, ahogy Gábor is írta.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2018 jún. 03 08:58 Balázs által.