- Köszönetek: 0
Kezdő oldal elemei
- wall
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
5 éve 7 hónapja #13220
Írta: wall
Kezdő oldal elemei téma létrehozva wall által
Abban kérném a segítséget- legalább egy kezdő gondolattal - hogy hogyan tudnám a kezdő oldal elemeit hasonló módon egymás alá rakni mint ezen a minta oldalon?
demos.templatetoaster.com/wedding-planner/
(Nem Gantry-val)
demos.templatetoaster.com/wedding-planner/
(Nem Gantry-val)
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
5 éve 7 hónapja #13221
Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Kezdő oldal elemei
A lényeg: egymás alatti, teljes szélességű modulpozíciókkal.
Mellesleg az általad belinkelt oldal nem Joomlával, hanem Wordpress cms-sel és Template Toaster sablonszerkesztővel készített sablonnal készült.
A mintaoldal forrásában látható stílusosztálynevek és a style.css stíluslap fájl pedig csak akkor segít(het)nek a megoldásban, ha Te is TemplateToaster sablontervezővel készült saját sablont használsz.
Mellesleg az általad belinkelt oldal nem Joomlával, hanem Wordpress cms-sel és Template Toaster sablonszerkesztővel készített sablonnal készült.
A mintaoldal forrásában látható stílusosztálynevek és a style.css stíluslap fájl pedig csak akkor segít(het)nek a megoldásban, ha Te is TemplateToaster sablontervezővel készült saját sablont használsz.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

A következő felhasználók mondtak köszönetet: wall
- wall
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
5 éve 7 hónapja - 5 éve 7 hónapja #13223
Írta: wall
wall válaszolt a következő témában: Kezdő oldal elemei
Köszönöm szépen a választ!
Igen, templetetoaster-es sablont fogok használni (véletlenül a wp sablont választottam, de csak demonstráció). Azt hittem van ennél "elegánsabb" megoldás, de elsőre nekem is ez jutott eszembe.
Igen, templetetoaster-es sablont fogok használni (véletlenül a wp sablont választottam, de csak demonstráció). Azt hittem van ennél "elegánsabb" megoldás, de elsőre nekem is ez jutott eszembe.
Utolsó szerkesztés: 5 éve 7 hónapja wall által.