- Köszönetek: 0
Gantry modulpozíciók nem jelennek meg admin felületen és nem szerkeszthető a sablon.
- creative
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
creative válaszolt a következő témában: Gantry modulpozíciók nem jelennek meg admin felületen és nem szerkeszthető a sablon.
Oh köszönöm, persze! Örülök, hogy elolvastad és válaszla méltattál. Bocs, ha a reakcióm nem ezt tükrözte. Csak azért irtam igy, hogy göngyöljük tovább a dolgot, mert ezen már túl vagyok és nem lett eredménye. Próbáltam részletezni mik a gondok... hátha igy világosabban látunk... bízom benne, hogy meglesz a megoldás.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- jemie
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
jemie válaszolt a következő témában: Gantry modulpozíciók nem jelennek meg admin felületen és nem szerkeszthető a sablon.
Én a következőket tenném:
Oldal letöltése localhostra wamp, xampp és ott megnézném mit művel.
Ingyenes tárhelyre feltöltve mit mutat.
Egész biztos, hogy van változás. Próbálkozz!
Oldal letöltése localhostra wamp, xampp és ott megnézném mit művel.
Ingyenes tárhelyre feltöltve mit mutat.
Egész biztos, hogy van változás. Próbálkozz!
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
- creative
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
creative válaszolt a következő témában: Gantry modulpozíciók nem jelennek meg admin felületen és nem szerkeszthető a sablon.
Köszönöm a tippet! De mint írtam nem csak egy Weboldalt érint ez a dolog, a másik két oldal aminél szintén tapasztalom a hibát az két külön szolgáltatónál van. Különféle gantry verziók és különféle php verziók. Így kizártam a problémát a szolgáltatónál, a hibás telepitést (mivel még pár napja rendben volt és azóta nem is nyúltam az adott honlaphoz), kizártam a php verzió hibáját, teszteltem többfélével... a gantry-t már töröltem és telepitettem újra a jooomlán keresztül is, de töröltem már adatbázisból, sőt hoztam létre teljesen új joomlát új gantry-val, mindenből legfrissebb verzióval. Már kezd számomra is lehetetlennek tűnni a dolog. 
Lementem localhost-ra... adok ennek is egy esélyt! Meg fogom irni, mit tapasztaltam. De ha valakinek még van tippe, ne tartsa magában! :blush: Köszönöm!!!

Lementem localhost-ra... adok ennek is egy esélyt! Meg fogom irni, mit tapasztaltam. De ha valakinek még van tippe, ne tartsa magában! :blush: Köszönöm!!!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: Gantry modulpozíciók nem jelennek meg admin felületen és nem szerkeszthető a sablon.
Egy teszt erejéig, ha valaki másnak adsz admin hozzáférést az egyik Joomlahoz akkor esetleg ki tudod zárni a géped problémáját is.
Nekem korábbi Gantry keretrendszernél volt hasonló probléma ott kiderült, hogy az ARK Media Manager kavart be.
Érdemes esetleg egyes utólag telepített kiegészítőidet kikapcsolni és úgy megnézni ezt a problémát. Ha így megy akkor egyesével visszakapcsolni és újra vizsgálni.
Nekem korábbi Gantry keretrendszernél volt hasonló probléma ott kiderült, hogy az ARK Media Manager kavart be.
Érdemes esetleg egyes utólag telepített kiegészítőidet kikapcsolni és úgy megnézni ezt a problémát. Ha így megy akkor egyesével visszakapcsolni és újra vizsgálni.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry modulpozíciók nem jelennek meg admin felületen és nem szerkeszthető a sablon.
Ha globális lenne a probléma, akkor valószínűleg minden Gantry5 felhasználónál jelentkezni kellene a dolognak.Ha több oldaladon is szerepel, akkor itt valamilyen közös beállítás, vagy esetleg bővítmény okozhatja a problémát.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- nykodesign
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
nykodesign válaszolt a következő témában: Gantry modulpozíciók nem jelennek meg admin felületen és nem szerkeszthető a sablon.
Köszönöm a tippeket! Teszteltem mindent, létrehoztam új felhasználót, átültem másik gépekhez... változatlan. Végül egy teljesen új joomla-t telepitettem fel a tárhelyre, melyre semmi más bővitmény nem került még fel csak a gantry és a probléma máris jelentkezett. Letiltottam a TinyMCE szerkesztőt is, hátha... de változatlan a helyzet. PHP 5.4-től felfele minden verzióval megpróbálkoztam már...
Újabb észrevételem pedig, hogy a Webhelyen ha bejelentkezem, adott felhasználóval lehetőség van a tartalom szerkesztésére. Ám belépést követően (továbbra is letiltva a TinyMCE, az alapértelmett szerkesztő a CodeMirror, megkezdem a tartalom módositását... és a fülek sorra eltűnnek ( tartalom, meta, stb...) csatolom a képernyőképet, mire gondolok. Most ez egy másik próbaként feltelepitett sablon használata közben. Bár jelzem a Gantry probléma még akkor fennállt amikor ez a sablon nem volt telepitve.
Lehet összefüggés? Ez itt már csak a sablon hibája, vagy általánosan valami gond van a sablonkezeléssel? Ebből lehet következtetni valamire?
Újabb észrevételem pedig, hogy a Webhelyen ha bejelentkezem, adott felhasználóval lehetőség van a tartalom szerkesztésére. Ám belépést követően (továbbra is letiltva a TinyMCE, az alapértelmett szerkesztő a CodeMirror, megkezdem a tartalom módositását... és a fülek sorra eltűnnek ( tartalom, meta, stb...) csatolom a képernyőképet, mire gondolok. Most ez egy másik próbaként feltelepitett sablon használata közben. Bár jelzem a Gantry probléma még akkor fennállt amikor ez a sablon nem volt telepitve.
Lehet összefüggés? Ez itt már csak a sablon hibája, vagy általánosan valami gond van a sablonkezeléssel? Ebből lehet következtetni valamire?
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.