Gantry modulpozíciók nem jelennek meg admin felületen és nem szerkeszthető a sablon.

Több
6 éve 10 hónapja #12753 Írta: creative
Oh köszönöm, persze! Örülök, hogy elolvastad és válaszla méltattál. Bocs, ha a reakcióm nem ezt tükrözte. Csak azért irtam igy, hogy göngyöljük tovább a dolgot, mert ezen már túl vagyok és nem lett eredménye. Próbáltam részletezni mik a gondok... hátha igy világosabban látunk... bízom benne, hogy meglesz a megoldás.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 10 hónapja #12756 Írta: jemie
Én a következőket tenném:
Oldal letöltése localhostra wamp, xampp és ott megnézném mit művel.
Ingyenes tárhelyre feltöltve mit mutat.
Egész biztos, hogy van változás. Próbálkozz!

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Több
6 éve 10 hónapja #12760 Írta: creative
Köszönöm a tippet! De mint írtam nem csak egy Weboldalt érint ez a dolog, a másik két oldal aminél szintén tapasztalom a hibát az két külön szolgáltatónál van. Különféle gantry verziók és különféle php verziók. Így kizártam a problémát a szolgáltatónál, a hibás telepitést (mivel még pár napja rendben volt és azóta nem is nyúltam az adott honlaphoz), kizártam a php verzió hibáját, teszteltem többfélével... a gantry-t már töröltem és telepitettem újra a jooomlán keresztül is, de töröltem már adatbázisból, sőt hoztam létre teljesen új joomlát új gantry-val, mindenből legfrissebb verzióval. Már kezd számomra is lehetetlennek tűnni a dolog. :angry:

Lementem localhost-ra... adok ennek is egy esélyt! Meg fogom irni, mit tapasztaltam. De ha valakinek még van tippe, ne tartsa magában! :blush: Köszönöm!!!

Több
6 éve 10 hónapja #12761 Írta: kovacshazi
Egy teszt erejéig, ha valaki másnak adsz admin hozzáférést az egyik Joomlahoz akkor esetleg ki tudod zárni a géped problémáját is.

Nekem korábbi Gantry keretrendszernél volt hasonló probléma ott kiderült, hogy az ARK Media Manager kavart be.
Érdemes esetleg egyes utólag telepített kiegészítőidet kikapcsolni és úgy megnézni ezt a problémát. Ha így megy akkor egyesével visszakapcsolni és újra vizsgálni.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
6 éve 10 hónapja #12762 Írta: Balázs
Ha globális lenne a probléma, akkor valószínűleg minden Gantry5 felhasználónál jelentkezni kellene a dolognak.Ha több oldaladon is szerepel, akkor itt valamilyen közös beállítás, vagy esetleg bővítmény okozhatja a problémát.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
6 éve 10 hónapja #12763 Írta: nykodesign
Köszönöm a tippeket! Teszteltem mindent, létrehoztam új felhasználót, átültem másik gépekhez... változatlan. Végül egy teljesen új joomla-t telepitettem fel a tárhelyre, melyre semmi más bővitmény nem került még fel csak a gantry és a probléma máris jelentkezett. Letiltottam a TinyMCE szerkesztőt is, hátha... de változatlan a helyzet. PHP 5.4-től felfele minden verzióval megpróbálkoztam már...

Újabb észrevételem pedig, hogy a Webhelyen ha bejelentkezem, adott felhasználóval lehetőség van a tartalom szerkesztésére. Ám belépést követően (továbbra is letiltva a TinyMCE, az alapértelmett szerkesztő a CodeMirror, megkezdem a tartalom módositását... és a fülek sorra eltűnnek ( tartalom, meta, stb...) csatolom a képernyőképet, mire gondolok. Most ez egy másik próbaként feltelepitett sablon használata közben. Bár jelzem a Gantry probléma még akkor fennállt amikor ez a sablon nem volt telepitve.

Lehet összefüggés? Ez itt már csak a sablon hibája, vagy általánosan valami gond van a sablonkezeléssel? Ebből lehet következtetni valamire?
Mellékletek: