Gantry modulpozíciók nem jelennek meg admin felületen és nem szerkeszthető a sablon.

Több
7 éve 1 hónapja #12762 Írta: Balázs
Ha globális lenne a probléma, akkor valószínűleg minden Gantry5 felhasználónál jelentkezni kellene a dolognak.Ha több oldaladon is szerepel, akkor itt valamilyen közös beállítás, vagy esetleg bővítmény okozhatja a problémát.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 1 hónapja #12763 Írta: nykodesign
Köszönöm a tippeket! Teszteltem mindent, létrehoztam új felhasználót, átültem másik gépekhez... változatlan. Végül egy teljesen új joomla-t telepitettem fel a tárhelyre, melyre semmi más bővitmény nem került még fel csak a gantry és a probléma máris jelentkezett. Letiltottam a TinyMCE szerkesztőt is, hátha... de változatlan a helyzet. PHP 5.4-től felfele minden verzióval megpróbálkoztam már...

Újabb észrevételem pedig, hogy a Webhelyen ha bejelentkezem, adott felhasználóval lehetőség van a tartalom szerkesztésére. Ám belépést követően (továbbra is letiltva a TinyMCE, az alapértelmett szerkesztő a CodeMirror, megkezdem a tartalom módositását... és a fülek sorra eltűnnek ( tartalom, meta, stb...) csatolom a képernyőképet, mire gondolok. Most ez egy másik próbaként feltelepitett sablon használata közben. Bár jelzem a Gantry probléma még akkor fennállt amikor ez a sablon nem volt telepitve.

Lehet összefüggés? Ez itt már csak a sablon hibája, vagy általánosan valami gond van a sablonkezeléssel? Ebből lehet következtetni valamire?
Mellékletek:

Több
7 éve 1 hónapja #12764 Írta: kovacshazi
Ilyent szokott okozni, ha tooltip van a fülön és a Boostrap css egyébként elrejti a tooltipet.
Nézd meg, de szerintem ott maradnak azok a fülek csak elrejti a css, a css-ét ha megnézed display: none vagy visibility: hidden vagy valami hasonló lesz.

Egyben azt is meg tudod nézni, hogy melyik css- teszi ezt rá. Akkor lehet ez kavar be a Gantrynál is.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
7 éve 1 hónapja #12765 Írta: csezo
frissítettél az 5.19-re?
abban oldottak meg egy érdekes problémát:

This release addresses a false positive issue by ClamAV. Please upgrade to this latest version as soon as possible.

Azaz a tárhely víruskeresője fertőzöttnek talált néhány állományt, amit gondolom el is távolított

Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.

Több
7 éve 1 hónapja #12767 Írta: nykodesign
Köszönöm a további tippeket! A CSS-t átnéztem, nem találok semmi ilyen dolgot... de logikus lenne igen, hogy eltünteti valamiért...

Többféle verzióval próbálkoztam már, korábbival is... legutóbb az 5.4.12-t raktam fel és frissitettem 5.4.19-re... a hiba fennt állt továbbra is.

Most eljutottam oda, hogy localhost-ra átmásoltam. A hiba változatlan.
Viszont egy üres telepités is felkerült, Joomla 4.7.5, Gantry 5.4.12 - ,localhost-on működik. Ugyan ezt a tárhelyre telepitem és ott már nem látom a layout-okat! PHP verzió mindkét esetben 7.1 (de már azt is lezongoráztam többféleképpen)

Kezdem feladni... :(

Több
7 éve 1 hónapja #12768 Írta: Balázs

nykodesign írta: Viszont egy üres telepités is felkerült, Joomla 4.7.5, Gantry 5.4.12 - ,localhost-on működik. Ugyan ezt a tárhelyre telepitem és ott már nem látom a layout-okat!

Ez inkább megerősíti a gyanut, hogy valamilyen tárhelybeállítás okozhatja a problémát. Azt kellene megpróbálnod, átteszed localhostra, és itt frissíted a Gantry-t.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu