Gantry modulpozíciók nem jelennek meg admin felületen és nem szerkeszthető a sablon.

Több
6 éve 5 hónapja #12740 Írta: creative
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.

Ma tapasztaltam, hogy már meglévő honlapok esetén eltűntek a modulpozíciók. Eddig minden zökkenőmentesen volt, még a napokban dolgoztam bennük, de most nem szerkeszthető. A sablon neve sem jelenik meg, nem tudok a menü szerkesztésre kattintani, vagy a load-ra, ilyenek... Mi lehet a gond?

Az az érdekes, hogy különböző oldalak esetén tapasztalom, melyek más-más tárhelyszolgáltatónál vannak üzemeltetve. Böngésző váltással is próbálkoztam már! Vegyesen, többféle sablon esetén is fenn áll a hiba.

Csatoltam mit látok.

Előre is köszönöm az infókat!
Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 5 hónapja #12742 Írta: Balázs
Konkrétan itt úgy néz ki, mintha nem lennének meg layoutsjaid.
\..\templates\g5_hydrogen\ itt vannak fájlok?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 5 hónapja #12746 Írta: creative
Megvannak a fájlok! Sőt ezt furcsa mód több oldalam esetén is tapasztalom... holott eddig zökkenőmentes volt, frissités sem történt idő közben. Egy-egy oldal más-más tárhelyszolgáltatónál van és más-más verzió fut a gantry és php esetén is. Próbálkoztam a PHP verzió váltásával is, pár perce még meg is javult, de hogy ennek köze volt e a php verzió váltáshoz azt nem tudom, megjelentek a layout-ok, elmentettem de amikor újra kiléptem a szerkesztésből már visszalépésnél újra fenn állt a hiba. Időnként enged a menü módositásra lépni, de már elmenteni a módositásokat nem tudom. Most pl egy hibaüzenetet dobott, csatolom.
Nem találom az összefüggéseket.Töröltem, újra felraktam a gantry telepítőcsomagot és a sablonokat is... változatlan a helyzet.
Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 5 hónapja #12748 Írta: jemie
Nálam is volt ilyen probléma. Én újra telepítettem a gantry-t a meglévővel felülírva, ezután a probléma megoldódott, de ehhez ki kellet kapcsolni a nyelvszűrőt.
Az üzenet amit kapsz, nyelv beállítások miatt van.

invalid argument supplied for foreach

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 5 hónapja #12749 Írta: creative
A nyelvszűrő nincs is aktiválva, a gantry-t meg már nem egyszer újra telepitettem, töltöttem fel régebbi verziót és frissitettem azt... sehogy nem oldódott meg. A linkelt fórumbeszélgetés nem teljesen világos egyrészt a gyatra angolom miatt sem, de amúgy sem értem most ez melyik részre vonatkozna...

Nem csak a hibaüzenet a gond. A sablonra lépve nincs a sablonnak neve... üres az a rész, első képemnél látszik. Nem tudok a Layout-nál a load vagy a clear gombra kattintani, mintha nem lenne funkciója... a style-ok közül sem tudok választani... sőt a szineket sem tudom módositani, beirhatom a szinkódot de az égvilágon semmi nem történik...

Én már gondoltam arra is, hogy a böngésző blokkol valamit... de hát sokféle böngészőn, sokféle gépen próbálkoztam... mindehol fenn áll a probléma.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 5 hónapja #12750 Írta: jemie
Ne haragudj,hogy segíteni akartam!
A saját tapasztalatomat, illetve a képeden megjelenő hibaüzenetre próbáltam reagálni.
Remélem sikerül megoldani a problémát!

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: creative

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!