- Köszönetek: 1
Protostar - Menüelemek formázásainak átalakítása
- dmc
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
dmc válaszolt a következő témában: Protostar - Menüelemek formázásainak átalakítása
NAGYON köszönöm a segítséget tökéletesen működik!!!!!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- mravi
-
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
mravi válaszolt a következő témában: Protostar - Menüelemek formázásainak átalakítása
Sziasztok!
Én abban kérem a segítségeteket hogy (protostar >>> position-1) a menüt egymás alá rakja és nem vízszintesen ahogy kellene. Ezt hogyan tudom beállítani?
Ezt próbáltam de nem működik: bj.zemplate.com/troubleshooting/8-how-do...-menu-with-protostar
Én abban kérem a segítségeteket hogy (protostar >>> position-1) a menüt egymás alá rakja és nem vízszintesen ahogy kellene. Ezt hogyan tudom beállítani?
Ezt próbáltam de nem működik: bj.zemplate.com/troubleshooting/8-how-do...-menu-with-protostar
Utolsó szerkesztés: 5 éve 4 hónapja mravi által. Indoklás: link
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.