- Köszönetek: 0
Kisebb képernyő-felbontáson szeretném, ha a menü nem csúszna ossze
- tottyi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
6 éve 7 hónapja #11252
Írta: tottyi
Kisebb képernyő-felbontáson szeretném, ha a menü nem csúszna ossze téma létrehozva tottyi által
Hi, olyan problemaba utkoztem, hogy az Artisteer-ben kialakitott sablonom ha kisebb kepernyobe kinyitom akkor egymas ala csuszik a menu es ha teszek kepet az oldalra akkor az ki van csuszva. Erre van valami megoldas?
Ilyet talaltam az oldalon de sajnos nekem a sablon css-be nincs semilyen ilyen sor.
Probaltam beirni a css-be de nem tortent semmi.
joomlacms.hu/gantry/gantry-tud%C3%A1st%C...%A1ll%C3%ADt%C3%A1sa
Ilyet talaltam az oldalon de sajnos nekem a sablon css-be nincs semilyen ilyen sor.

joomlacms.hu/gantry/gantry-tud%C3%A1st%C...%A1ll%C3%ADt%C3%A1sa
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
6 éve 7 hónapja #11253
Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Kisebb képernyő-felbontáson szeretném, ha a menü nem csúszna ossze
Az Artisteer nem a Gantry-t használja mint keretrendszert.
Szerintem az normális, hogyha nem hamburger menü lesz a menü akkor egymás alá töri amenüpontokat, hiszen a cél az, hogy telefonon ne kelljen jobbra-balra scrollozni.
Biztos vagyok benne hogy az Artisteerben is van lehetőség reszponzív menü készítésére, az Artisteer oldalán keresgélned: www.artisteer.com/
Szerintem az normális, hogyha nem hamburger menü lesz a menü akkor egymás alá töri amenüpontokat, hiszen a cél az, hogy telefonon ne kelljen jobbra-balra scrollozni.
Biztos vagyok benne hogy az Artisteerben is van lehetőség reszponzív menü készítésére, az Artisteer oldalán keresgélned: www.artisteer.com/
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- tottyi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
6 éve 7 hónapja #11254
Írta: tottyi
tottyi válaszolt a következő témában: Kisebb képernyő-felbontáson szeretném, ha a menü nem csúszna ossze
Igen van az Artisteer-ben de az mar csak kis felbontasban de en olyan 1200px-es felbontasrol beszelek es mar ott is kilog a kep a cikkbol, a menu meg elviselheto de igy csunya az oldal.
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
6 éve 7 hónapja #11255
Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Kisebb képernyő-felbontáson szeretném, ha a menü nem csúszna ossze
Biztosan orvosolható a probléma egy kis css módosítással, de ahhoz látni kellene az oldalt, hogy valami javaslattal állhassunk elő.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu