sziasztok,
most vált aktuálissá a background váltás, ill egyebek új class által szabályozott megjelenítése.
Az van, hogy sajnos, nem boldogulok...
lLetöltöttem, telepítettem a Custom CSS plugint, de mivel nem vagyok jó angolos, nem értem, mit hova kell beszúrni...
Custom CSS leírás oldala
Mivel Artisteerrel készült a sablon - ott az általam megváltoztatni kívánt, a hátteret adó sheet.png-t befoglaló class/div nincs a Joomla szabályozható pozíciói között. Tehát, már az elején elakadok, mert akkor milyen pozícióba rakjam...?, amikor a modulkezelőben definiálni szeretném a helyet, amit meg szeretnék változtatni. Állítólag azt változtatja, ahova definiálom - de ez sem jó - mert nem egyféle szabályt szeretnék megváltoztatni...
Ha mégis tovább lépnék, utána, - az én étrelmezésem szerint, a Custom CSS Module parameters mezőben megadom, mely szabályok azok, amelyeket meg szeretnék változtatni, vagy megadok egy általam készített CSS fájl útvonalat...- na de...
Ha csak szabályt adok meg, akkor a készülő cikknél azt hova kell beszúrni? - írja, hogy inline - akkor kódszerkesztővel a szöveg elé, vagy a megadható alkalmazandó szabályokhoz, az adminisztrátori menüben?
Ha pedig új CSS fájlt adok meg, akkor az egyszeri, - akkor az a modul menüben, ha meg van adva, az összes új cikken, azonos szabályokat jelent? Akkor meg csak egyet léptem előre, - ami tekintve, hogy minden új oldalnak más backgroundot szeretnék, és más egyebet - a sz@rnak egy pofon...
Kérek szépen valakit, aki érti az informatikus angolt, vagy inkább magát a metódust, nézzen már rá, és írja le - lehetőleg egyszerűen, mint a faék - mert nem vágom... miképpen kell ezt csinálni?
Köszönöm előre is a segítséget