Fent van.
El is olvastam. De ha van pl egy Class, amit 47 oldalon szeretnék más paraméterekkel viszont látni, akkor nem vágom, hogy ez miként valósítható meg?
ha ide beírom, és a Class neve változatlan kell hogy legyen, de 47 szer fog szerepelni, azonos néven, csak más-más tartalommal - először is az összes oldal head részébe beilleszti mind a 47 változatot, azonos névvel, de másféle tartalommal - akkor az adott oldal, honnan fogja tudni, melyiket alkalmazza? A Class névnek azonosnak kell lennie, mert különben nem írja felül az eredetit..
Vagy nem értem...
A faq-ban ez van.
Lehet, hogy a zavart az okozza, hogy nem tudom, miképpen lehet az azonos Class neveket megkülönböztetni - biztos van erre valami tag, csak nem tudom.
Ha erről van szó, akkor egyszerűen mint a faék (valamikor meg kell, hogy tanuljam), írd már be a fórumba.... ezzel a 2 db Class szabállyal:
.art-sheet-body:after{
width: 20px;
top:20px;
bottom:20px;
background-image:url('../images/sheet.png');
}
.art-sheet-body:before{
top:20px;
bottom:20px;
background-image:url('../images/sheet.png');
}
a "sheet.png" helyett mind a két szabályt "proba1.jpg" és "proba2.jpg" -vel
Esetleg nem úgy van, hogy a a HTML header Options-hoz a modulba beírom azt az eredetit, amit meg szeretnék változtatni, ezt berakja majd a kijelölt oldal head részébe, és ott meg tudom változtatni, lementeni? - mert ha így van, akkor megértettem... (most esett le...)
Köszönöm előre is a válaszod