- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Sablonok és dizájn
- Gantry5 - Nem tudok kiválasztani egy képet sem, valamint nem tudom a mappákat megnyitni a Hydrogen és a Helium sablonokban
Gantry5 - Nem tudok kiválasztani egy képet sem, valamint nem tudom a mappákat megnyitni a Hydrogen és a Helium sablonokban
- Ottó
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 aug. 19 18:52 #1 Írta: Ottó
Gantry5 - Nem tudok kiválasztani egy képet sem, valamint nem tudom a mappákat megnyitni a Hydrogen és a Helium sablonokban téma létrehozva Ottó által
Szervusztok!
Mellékelt képen látható a problémám.
Hiába állítottam be tulajdonosnak a www-data felhasználót, nem tudok kiválasztani képet, illetve nem tudom a mappákat megnyitni sem a hydrogen sem a helium sablonban.
Korábban volt már ilyen gondom, de a tulajdonos (www-data) beállításával megoldódott.
Segítségetek előre is köszönöm.
Üdv:
Ottó
Mellékelt képen látható a problémám.
Hiába állítottam be tulajdonosnak a www-data felhasználót, nem tudok kiválasztani képet, illetve nem tudom a mappákat megnyitni sem a hydrogen sem a helium sablonban.
Korábban volt már ilyen gondom, de a tulajdonos (www-data) beállításával megoldódott.
Segítségetek előre is köszönöm.
Üdv:
Ottó
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 aug. 21 10:11 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry5 - Nem tudok kiválasztani egy képet sem, valamint nem tudom a mappákat megnyitni a Hydrogen és a Helium sablonokban
Ez a jelenség csak a Gantry-ban áll fent? Például egy cikk írásakor a Médiakezelőben tudsz fájlt kiválasztani?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Ottó
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 aug. 21 14:02 #3 Írta: Ottó
Ottó válaszolt a következő témában: Gantry5 - Nem tudok kiválasztani egy képet sem, valamint nem tudom a mappákat megnyitni a Hydrogen és a Helium sablonokban
A Médiakezelővel nincs ilyen problémám.
Más sablonnál (pl. Beez3) sem jelentkezik, csak a Gantry 5 sablonoknál.
Más sablonnál (pl. Beez3) sem jelentkezik, csak a Gantry 5 sablonoknál.
- Ottó
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 aug. 21 15:26 #4 Írta: Ottó
Ottó válaszolt a következő témában: Gantry5 - Nem tudok kiválasztani egy képet sem, valamint nem tudom a mappákat megnyitni a Hydrogen és a Helium sablonokban
Szervusztok!
Probléma megoldva.
Egy régebbi verziónak a nyelvi fájlját telepítettem. Ez okozta a problémát.
Töröltem a nyelvi fájlt, így most már működik rendesen.
Üdv.:
Ottó
Probléma megoldva.
Egy régebbi verziónak a nyelvi fájlját telepítettem. Ez okozta a problémát.
Töröltem a nyelvi fájlt, így most már működik rendesen.
Üdv.:
Ottó