- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Sablonok és dizájn
- Gantry - A keretrendszer és a Hydrogen sablon 5.3-ra való frissítés után nem működik sablontársítás a menüpontokhoz
Gantry - A keretrendszer és a Hydrogen sablon 5.3-ra való frissítés után nem működik sablontársítás a menüpontokhoz
- balu81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 júl. 09 23:01 - 2016 júl. 10 11:24 #1 Írta: balu81
Gantry - A keretrendszer és a Hydrogen sablon 5.3-ra való frissítés után nem működik sablontársítás a menüpontokhoz téma létrehozva balu81 által
Sziasztok,
én is szépen befrissítettem 5.3-ra az oldalam és azóta minden oldal az alapértelmezett template-tel töltődik be és hibába állítok be, pl a kezdőlapnak vagy az elérhetőségnek az Assignments menü alatt oldalakat arra egyáltalán nem reagál. Ha beállítok másik default templatet akkor meg csak azzal töltődnek be az oldalak.
Lehet ezzel valamit kezdeni?
5.6-os php alatt jött elő nekem ez a hiba. Vagy valamit rosszul csinálok? Valakinek valami ötlet?
én is szépen befrissítettem 5.3-ra az oldalam és azóta minden oldal az alapértelmezett template-tel töltődik be és hibába állítok be, pl a kezdőlapnak vagy az elérhetőségnek az Assignments menü alatt oldalakat arra egyáltalán nem reagál. Ha beállítok másik default templatet akkor meg csak azzal töltődnek be az oldalak.
Lehet ezzel valamit kezdeni?
5.6-os php alatt jött elő nekem ez a hiba. Vagy valamit rosszul csinálok? Valakinek valami ötlet?
Utolsó szerkesztés: 2016 júl. 10 11:24 balu81 által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- balu81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 júl. 10 11:35 #2 Írta: balu81
balu81 válaszolt a következő témában: Gantry - A keretrendszer és a Hydrogen sablon 5.3-ra való frissítés után nem működik sablontársítás a menüpontokhoz
valakinek valami ötlet esetleg? vagy én csinálhattam rosszul valamit? semmi hibát nem írt sehol se frissítés alatt, meg most se ír.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 júl. 10 15:48 - 2016 júl. 10 15:51 #3 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry - A keretrendszer és a Hydrogen sablon 5.3-ra való frissítés után nem működik sablontársítás a menüpontokhoz
Én most próbaképpen társítottam az
Adatvédelem menüponthoz Protostar sablont, és hiba nélkül behúzta. A gyorsítótár ürítésével próbálkoztál már?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 2016 júl. 10 15:51 Balázs által.
- balu81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 júl. 10 19:38 #4 Írta: balu81
balu81 válaszolt a következő témában: Gantry - A keretrendszer és a Hydrogen sablon 5.3-ra való frissítés után nem működik sablontársítás a menüpontokhoz
persze próbálkoztam már de az sem segített, az admin felületen pedig azt mutatja amit beállítottam, csak amikor betöltődik az oldal akkor nem tölti be mégse a jó sablont csak mindig a defaultot
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 júl. 10 23:03 #5 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry - A keretrendszer és a Hydrogen sablon 5.3-ra való frissítés után nem működik sablontársítás a menüpontokhoz
Én nem tudtam reprodukálni. Max. küldj egy elérést a láblécben lévő Kapcsolat menüponton keresztül, rákukkantok.
- balu81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 júl. 11 13:32 #6 Írta: balu81
egy korábbi mentésből visszaállítottam az oldalt, és újra befrissítettem.
Az lehetett a hiba hogy először nekem a hydrogen-t akarta frissíteni aztán a gantry, most egyesével nyomtam rá az update-re, elsőként a gantry-ra és így minden remekül működik.
Köszönöm a helpet!
Az lehetett a hiba hogy először nekem a hydrogen-t akarta frissíteni aztán a gantry, most egyesével nyomtam rá az update-re, elsőként a gantry-ra és így minden remekül működik.
Köszönöm a helpet!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 júl. 11 13:42 #7 Írta: Balázs
Igen, először mindig a keretrendszert érdemes frissíteni, és utána sablont. A lényeg, hogy megoldódott a probléma.
- balu81
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 júl. 11 13:46 #8 Írta: balu81
csak azért frissítettem először úgy, mert feljött, hogy vannak frissítések és egyszerűen csak rányomtam az update gombra és alapból nekem a sablont kezde el frissíteni először, na de mindegy most már működik, az biztos hogy akármit is frissítek előtte csinálok egy biztonsági mentést 
ez jó lecke volt

ez jó lecke volt