- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Sablonok és dizájn
- Gantry - 5.3.0-ra való frissítés után az adminban "Can't use method return value in write context" hiba
Gantry - 5.3.0-ra való frissítés után az adminban "Can't use method return value in write context" hiba
- Mirian
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Nagy boldogságomra megérkezett az új Gantry, így már ma reggel frissítési üzenetként is ott várt az admin panelben.
Mind a Gantry-t, mind pedig az alapértelmezettnek beállított Hydrogen-t frissítettem. Szépen ment is, sorba jött a Frissítés sikeres üzenet...
Belépve a Sablonokhoz viszont, már a Hydrogen-ra kattintva egy nem várt üzenet fogadott:
Nem vagyok sajnos még nagy joomla-mágus, így írtam a tárhelyszolgáltatónak, hogy hátha a PHP-t kellene frissíteni, mert ilyesmit írt ki a Google, erre ők visszaírtak, hogy frissítették PHP 5.3-ra.
Majd az imént látom ám a Joomla Magyarország fb oldalán, hogy PHP 5.6 alatt ne is reméljek semmit. Most várom a válaszukat, mert kértem őket, hogy frissítsenek még egyet, de vajon tényleg ez lenne a hiba?
Ha valaki tud, kérem segítsetek! Köszi előre is!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Mirian
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Most csak reménykedem, hogy azzal megoldódik a gond.
Egyelőre ezt írták vissza: "Ez program hiba. Arról szól, hogy a megjelölt sornál nem használhatja visszatérési értéknek a most használt metódust."

- csezo
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
- Köszönetek: 124
Én három oldalamat frissítettem ma , és 5.6.22 PHP-vel korrekten fut
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
- Mirian
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
csezo írta: program hiba, hiszen a régebbi PHP verziók valamit nem úgy csinálnak, ahogy szeretnéd. De a megoldás a program követelményeinek megfelelő verzióra váltás lesz
Én három oldalamat frissítettem ma , és 5.6.22 PHP-vel korrekten fut
Köszi szépen! Ez jó hír.
Akkor még próbálom kérlelni a tárhelyszolgáltatót. Eddig egyszer fordultam hozzájuk, de korrektek voltak, türelmes leszek.

- Mirian
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-

A tárhelyszolgáltató munkatársa erre az oldalra hivatkozott, ahol elégnek írják az 5.5-öt.
stackoverflow.com/questions/1075534/cant...lue-in-write-context
Köszönöm szépen figyelmeteket és a segítséget szintén!

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
- Köszönetek: 124
A másik viszonteladó. Rajta keresztül bérelsz tárhelyet, de a szolgáltatást nem ő maga nyújtja. Megírod neki mit szeretnél, és beállítja. Vagy nem. De nem Te magad tudsz hozzáférni. Ettől persze még lehet jó a szolgáltatás, de én jobban szeretem, ha mindent én tudok felügyelni, pl cPanel -en, vagy más felületen.
Ezt az 5.5 -öt én se értem, miért fáj neki, hogy nem az utolsó 5-ös verziót állítja be? (5.6.22)
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-

- Mirian
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-

Azonban ma azért még nézegettem a témát illetően, a Joomla ezt az oldalt ajánlja, hogy lecsekkoljuk a tárhelyszolgáltatót:
www.robtex.com/dns/joomla.org.html
Nekem ez még új, bocs, ha Nektek már alapvető.