Létezik-e arra megoldás, hogy a weblapom háttere egy kép legyen?

Több
7 éve 3 hónapja #9865 Írta: Kutyacsont
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, létezik-e arra megoldás, hogy a weblapom háttere egy kép legyen, ami teljesen kitölti az ablakot és ezen lennének elhelyezve a menüpontok.
Ráadásul úgy, hogy a képen lévő "nyomógombok" a menügombok.
Meg lehet-e oldani?
Előre is köszönöm a választ.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 3 hónapja #9866 Írta: Balázs
Lehetséges, de a menüpontokat a háttértől függetlenül szokták megoldani.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
7 éve 3 hónapja #9867 Írta: Kutyacsont
Köszönöm a gyors választ.
Igazából csak a menü "gomb" egyedisége miatt gondoltam.
Mellékeltem a képet, amit szerettem volna, de csak cikkbe tudtam beszúrni a képet, háttérnek nem.
Mellékletek:

Több
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #9868 Írta: Balázs
Evvel az a gond, hogy eltérő felbontásokon eltérő helyen lesznek a menüpontok, ilyen szempontból egyébként a fix kép is veszélyes. A hátteret, a grafikákat, illetve a menüpontokat, ezért mindig külön szokták választani. Egyébként hasonló gombokat pusztán CSS kóddal is lehet készíteni.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Balázs által.

Több
7 éve 3 hónapja #9869 Írta: csezo
Balázsnak igaza van: Ne ragadj le annál, hogy EGY kép a háttér. A látványra koncentrálj. Válaszd le a "gombokat" a képről, ami lehet a háttér. A gombok meg gombok. Lehet jpg|png kép a gomb, de ha CSS-e el oldod meg, akkor megnyomáskor, fölé kerüléskor külön viselkedést tudsz létrehozni

Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.

Több
7 éve 3 hónapja #9879 Írta: Kutyacsont
Rendben, akkor a gombokat "leradírozom" a képről. Hátteret, hogy tudok úgy beállítani, hogy teljesen befedje az oldalt?