Ganty - Hogyan tudok egyedi azonosítót adni az építőelemeknek különböző megjelenítés miatt?

Több
7 éve 5 hónapja #9860 Írta: balu81
Akkor ebben a css dologban tudnál segíteni.

custom.scss-t beállítottam ez be is töltődik mindig ahogy kell.

Csatoltam egy képet ott látni, hogy mit szeretnék. Az alsó piros hátterű cikkeket szépen ki tudom iratni a joomla articles építővel, de a felső 3hoz hasonlóan akarom hogy megjelenjen. Ezt hogy lehetne megoldani? Ha css-ben hivatkozok az osztályokra akkor csak mind a 3nak tudom egyszerre állítani a kinézetét. Ráadásul szeretnék ikonokat is megjeleníteni úgy ahogy a fenti sorban van, de csak a főoldalon, ha itt rákattint valaki a cikkre és az betöltődik ott már nem kell az ikon
Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #9861 Írta: Balázs
Az egyedi azonosításhoz meg kell adnod egy pl. egy azonosítót (id), és a CSS kód megadásánál, csak az erre az azonosítóra szűkíted az adott formázást.
Építőelem beállítások -> Blokk -> CSS ID/osztály

A képnél/ikonnál, ha nincs az építőelemben ilyen beállítás, akkor magában a cikkben kell megadnod egy képet, vagy ikont és akkor azt (gondolom) be fogja húzni.

Ha meg ilyen blokkos elrendezés kell, akkor meg lehet, hogy sima HTML modul is elég, és amelyet megformázol és végére teszel és gombot, ami mutat egy adott tartalomra(cikkre) stb. Nagyon sokféleképpen meg lehet oldani.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #9862 Írta: balu81
Ja már nekem is beugrott egy megoldás, gyakorlatilag a joomla articels építőből ha berakok 3at egymás mellé és mindegyik csak egy cikket tölt ugye be, ezeknek meg adok egyedi css id-t és ezután már tudom formázni.

Köszönöm a segítséget!!
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja balu81 által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!