Van arra lehetőség, hogy Gantry 5 sample content építőjének itemjei cikke(ke)t jelenítsenek meg??

Több
7 éve 3 hónapja #9855 Írta: balu81
Nagyon kezdő vagyok joomla terén, na meg gantry témában is. Lehet teljesen hülyeség amit akarok.
Van a Sample Content építő elem amihez fel lehet venni itemeket és azokat szépen lehet formázgatni, ezt akarom megúszni, hogy ne kelljen css-el bajlódni külön, mert ezek az alap formázások nekem teljesen jók lennének, de nem tudom hogy lehet ezt rávenni arra, hogy cikkeket jelenítsen meg az itemen belül.
Remélem értitek mit akarok kihozni ebből! :)

Tudom hogy van a Joomla Articels építő ami szépen meg is jeleníti nekem a cikkeket, viszont ezt még formázgatni kellene.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #9856 Írta: Balázs
A formázás a legkevesebb, ha élesben van az oldal, akkor itt viszonylag sokan tudnak segíteni, hogy milyen kódot tegyél be a custom.scss-be.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Balázs által.

Több
7 éve 3 hónapja #9857 Írta: balu81
Igen azt írtam is hogy ugy oldottam meg, de jó lenne ha a beépített formázást lehetne használni amit a sample content tartalmaz és akkor nem kell csv-vel küzdeni

Több
7 éve 3 hónapja #9858 Írta: balu81
Ok akkor marad a css, az előbb se csv-re gondoltam csak elírtam :)

Több
7 éve 3 hónapja #9859 Írta: balu81
Egyébként kösz a gyors választ! :)