Gantry - Lehet-e egymásra rakni több építőelemet?

Több
7 éve 6 hónapja #9765 Írta: Balázs

Pappy írta: Arra lennék kiváncsi, hogy lehet e olyat csinálni, hogy beteszek egymás mellé 2 particles elemet, legyen a logo - slideshow 25/75%-ban.
Ezzel ugye alapesetben az jár, hogy eltolja a slideshowt a cucc jobbra arányosan és balra meg bejön egy logo (alapesetben gantry5 logo).
Olyat esetleg el lehetne érni valahogyan, hogy a slideshow marad 100% széles és a mellé tett logo vagy kép vagy akármi pedig nem mellette, hanem rajta jelenik meg? A slide váltja a képet, viszont a logo mindig minden képen helyben marad?
köszönöm

Nos, ha slideshow-t szeretnél, akkor slideshow bővítményt/építőelemet kell használnod, építőelemeket egymásra alapesteben nem lehet pakolni.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 6 hónapja #9770 Írta: csezo
csezo válaszolt a következő témában: Gantry - Lehet-e egymásra rakni több építőelemet?
Balázsnak igaza van, alapból nem lehet. Némi egyéni módosítással, ügyes CSS -el meg lehetne oldani.
DE
Van készen ilyen slideshow, használd azt!

Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Pappy

Több
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #9771 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry - Lehet-e egymásra rakni több építőelemet?
Igen, ha nem szükséges, akkor ne bonyolítsa meg senki sem a dolgát, ha létezik kész megoldás. :)

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja Balázs által.

Több
7 éve 6 hónapja #9773 Írta: Pappy
Pappy válaszolt a következő témában: Gantry - Lehet-e egymásra rakni több építőelemet?
Tippet kaphatnék, hogy melyik ez a slide?

Amúgy naívan azt hittem, a gantry lényege pont az, hogy a sablonban a poziciókat egyéb elemeket "szanaszét" kombinálhatom, pont azért, mert azt tették lehetővé, hogy végtelen variációban használhasson az ember 1-1 sablont, de akkor nem, illetve csak részben. Már nem is bonyolítom azzal, hogy a menü is a slide-ban jelenjen meg :)

Több
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #9774 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry - Lehet-e egymásra rakni több építőelemet?
Tehát ha valami ilyesmi szeretnél, akkor már bele kell nyúlnod a alapesetben PHP-ban megírt elrendezésbe, vagy meg kellene nézni, hogy Gantry5-ben hogy lett ez megoldva.: demo.rockettheme.com/joomla-templates/iridescent/

Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja Balázs által.

Több
7 éve 6 hónapja #9775 Írta: Pappy
Pappy válaszolt a következő témában: Gantry - Lehet-e egymásra rakni több építőelemet?
ilyesmire gondoltam, de akkor ez azt jelenti, hogy a roksprocket nem tudja ezt alapban? mert éppen ezzel kisérletezem, mert az a modul ingyenes jó a slide része is.

mellesleg itt kérdezném meg, hogy a gantry5 vmi "virus" is? mert feltettem egy nem gantry5 sablont a roksprocket miatt próbálgatni, és azt tettem alapértelmezettre de az oldalon akkor is a hydrogen jön be mintha tenne arra mit állítottam át.