Gantry - Lehet-e egymásra rakni több építőelemet?
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Pappy írta: Arra lennék kiváncsi, hogy lehet e olyat csinálni, hogy beteszek egymás mellé 2 particles elemet, legyen a logo - slideshow 25/75%-ban.
Ezzel ugye alapesetben az jár, hogy eltolja a slideshowt a cucc jobbra arányosan és balra meg bejön egy logo (alapesetben gantry5 logo).
Olyat esetleg el lehetne érni valahogyan, hogy a slideshow marad 100% széles és a mellé tett logo vagy kép vagy akármi pedig nem mellette, hanem rajta jelenik meg? A slide váltja a képet, viszont a logo mindig minden képen helyben marad?
köszönöm
Nos, ha slideshow-t szeretnél, akkor slideshow bővítményt/építőelemet kell használnod, építőelemeket egymásra alapesteben nem lehet pakolni.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 125
DE
Van készen ilyen slideshow, használd azt!
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Pappy
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 3
Amúgy naívan azt hittem, a gantry lényege pont az, hogy a sablonban a poziciókat egyéb elemeket "szanaszét" kombinálhatom, pont azért, mert azt tették lehetővé, hogy végtelen variációban használhasson az ember 1-1 sablont, de akkor nem, illetve csak részben. Már nem is bonyolítom azzal, hogy a menü is a slide-ban jelenjen meg

- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Pappy
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 3
mellesleg itt kérdezném meg, hogy a gantry5 vmi "virus" is? mert feltettem egy nem gantry5 sablont a roksprocket miatt próbálgatni, és azt tettem alapértelmezettre de az oldalon akkor is a hydrogen jön be mintha tenne arra mit állítottam át.