- Köszönetek: 3
Mit tartalmaz a csomag és megéri?
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2016 máj. 24 14:11 - 2016 máj. 24 14:16 #1 Írta: Pappy
Mit tartalmaz a csomag és megéri? téma létrehozva Pappy által
Sziasztok
Találtam egy sablont
www.joomla2you.com/joomla-templates/view...-joomla74#extensions
A kérdésem az lenne, hogy megéri ezt megvásárolni szerintetek?
A magyar nyelv támogatásával lehet e baja?
A csomagban megkapnám azokat a gömböc menüket létrehozó kiegészítőt? Mert az elem vizsgálatakor a demoban felx slider néven azonosítottam de nem vagyok biztos benne.
Illetve azt a gömböc cikk ajánló modult vagy plugint nem lehet elérni valamilyen másik progiból ingyenes verzióban? Bármi ami ilyet tudna jólenne.
köszönöm szépen
Találtam egy sablont
www.joomla2you.com/joomla-templates/view...-joomla74#extensions
A kérdésem az lenne, hogy megéri ezt megvásárolni szerintetek?
A magyar nyelv támogatásával lehet e baja?
A csomagban megkapnám azokat a gömböc menüket létrehozó kiegészítőt? Mert az elem vizsgálatakor a demoban felx slider néven azonosítottam de nem vagyok biztos benne.
Illetve azt a gömböc cikk ajánló modult vagy plugint nem lehet elérni valamilyen másik progiból ingyenes verzióban? Bármi ami ilyet tudna jólenne.
köszönöm szépen
Utolsó szerkesztés: 2016 máj. 24 14:16 Pappy által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 máj. 24 15:48 - 2016 máj. 24 15:48 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Mit tartalmaz a csomag és megéri?
Ezt neked kell eldöntened, hogy megéri-e vagy sem. Véleményem szerint járnak hozzá a demóban látott plusz bővítmények is.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 2016 máj. 24 15:48 Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Pappy
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2016 máj. 25 09:41 #3 Írta: Pappy
Pappy válaszolt a következő témában: Mit tartalmaz a csomag és megéri?
Köszönöm, írok nekik akkor és megkérdezem.
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2016 máj. 27 11:07 #4 Írta: Pappy
Annyi kérdésem lenne még, mert igazából a kinézett weblap nem teljesen megfelelő alap nekem, csak 1-2 tartalmi elem miatt, hogy tudtok e esetleg valami hasonló megoldást, azaz:
olyan hírek/ajánló modult ami hasonlít a sablonban látottra, tehát felül egy gömböc és lent pedig cikkből pár mondat és a bővebben részleg.
valamint olyan slidert, ami kész megoldásként tudja azt, hogy vagy rajta lehet logot elhelyezni, vagy esetleg még a menü is rajta jelenik meg, legalábbis opcionálisan legalább.
mert ezen feltételek teljesülése esetén maradnék a hydrogen mellett, hisz az is elég jól testreszabható ahogy láttam.
Köszönöm szépenű!
olyan hírek/ajánló modult ami hasonlít a sablonban látottra, tehát felül egy gömböc és lent pedig cikkből pár mondat és a bővebben részleg.
valamint olyan slidert, ami kész megoldásként tudja azt, hogy vagy rajta lehet logot elhelyezni, vagy esetleg még a menü is rajta jelenik meg, legalábbis opcionálisan legalább.
mert ezen feltételek teljesülése esetén maradnék a hydrogen mellett, hisz az is elég jól testreszabható ahogy láttam.
Köszönöm szépenű!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 máj. 27 22:32 #5 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Mit tartalmaz a csomag és megéri?
A körökben elhelyezett hírek, valószínűleg a Box News Module bővítménnyel lett elkészítve, valamilyen egyedi stílussal, ami passzol az általad belinkelt sablonhoz.
Az elhelyezés nem a slideren múlik hanem a weboldal struktúráján. Akármilyen sliderre rátudsz tenni modulokat, ha ügyes vagy a PHP/CSS programozásban.
Az elhelyezés nem a slideren múlik hanem a weboldal struktúráján. Akármilyen sliderre rátudsz tenni modulokat, ha ügyes vagy a PHP/CSS programozásban.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Pappy
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2016 máj. 28 10:21 #6 Írta: Pappy
Köszi, utánna fogok nézni annak amit írtál, a kettes esetben (slider) azért keresek kész megoldást, mert csak műkedvelő amatőr vagyok, a szakmáim nem fedik ezt a területet és annyi időm azért nincs, hogy ezt is megtanuljam. Legalábbis most nincs sajnos.
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 124
2016 máj. 29 10:10 #7 Írta: csezo
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
csezo válaszolt a következő témában: Mit tartalmaz a csomag és megéri?
Ha nem a Te "szakmád", azaz híján vagy az erre az project-re fordítható időnek, akkor használd más idejét. Az idő pénz => vedd meg.
Most lehet, hogy egyszerre felhasználod, később lehet részeket belőle más melyre.
Ja, és ha odafigyelsz, mindíg tanulni lehet mások megoldásaiból => így Te is fejlődsz
Most lehet, hogy egyszerre felhasználod, később lehet részeket belőle más melyre.
Ja, és ha odafigyelsz, mindíg tanulni lehet mások megoldásaiból => így Te is fejlődsz
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2016 máj. 29 13:26 #8 Írta: Pappy
Jogos, de nincs szükségem weboldalra így tanulni pedig nem látom értelmét brmit is vásárolni, mert abból, hogy kapok valamit készen, nem fogok fejlődni, hisz az alapok nélkül nézegethetem miből és hogyan van valami összerakva, nem fogom megérteni. Belemélyedni meg nincs időm, bizonyára van sok elérhető anyag css-re neten is, tehát ha fejlődni akarnék belőle, tudnék, de nem akarok 
A joomlát viszont kedvelem, még a mambo idejében ragadott meg, de az 1.5 után kiestem teljesen belőle, most igyekszem némileg pótolni, és szeretek wampra lapokat gyártani, viszont van miből megélnem szerencsére, így ebből nem akarok, bár ki tudja mit hoz a holnap. (remlélem nem ezt mert az nem lenne szerencsés a net világának
) )

A joomlát viszont kedvelem, még a mambo idejében ragadott meg, de az 1.5 után kiestem teljesen belőle, most igyekszem némileg pótolni, és szeretek wampra lapokat gyártani, viszont van miből megélnem szerencsére, így ebből nem akarok, bár ki tudja mit hoz a holnap. (remlélem nem ezt mert az nem lenne szerencsés a net világának