Gantry - Hiába állítom át egyes szekciók tulajdonságait, azok nem frissülnek a főoldalon, miért?

Több
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #9708 Írta: csezo

Pappy írta: A sablonban a styles részt állítgatom, aktiv részek (layout) vannak, mint navigation / footer ilyesmi és ezeknek igyekszem átállítani a háttérszínét és a betűk színét is.
Át is írja a gantry de az oldalon a változások a mentés után nem igazán jelennek meg, azaz semennyire. Mi lehet ennek az oka?


A gantry nem sima CSS sablon file-kat használ, hanem ezeket egybevonva tömörítve. Na persze ez a fejlesztés ideje alatt tud furán viselkedni, hiszen nem jelenik meg az oldaladon a változás, viszont normál használat alatt ez így gyorsabb működést eredményez.

Fejlesztés ideje alatt: kapcsold ki a gyorsítótárazást, ha használsz, és ürítsd is ki a gyorsítótárat. A sablon adminisztrálásánál a jobb felső sarokban az EXTRAS menüben találsz egy kapcsolót, ez a fejlesztés ideje alatt legyen Develepment (piros) állapotban (ekkor NEM fordítja le a módosításokat, hanem a hagyományos módon kezeli a formázásokat tartalmazó file-okat. Itt szintén töröld a Cache -t. Végül a módosítások mentése után (amikor színt stb állítasz) még ha kell, akkor a Styles lapon a Racompile CSS -el kézzel tudod kezdeményezni a formázás lefordítását.

Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 4 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Pappy

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 3 hónapja #9871 Írta: balu81
szia

ez nálam is probléma, megcsináltam mindent amit írtál még a böngésző Cache -t is ürítettem de nem akarja megjeleníteni a módosításokat

még mit lehetne tenni?

egyedül ugy jelenik meg ha inkognitó módba indítok egy böngészőt

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 3 hónapja #9872 Írta: Balázs
Ha törlöd a teljes gyorsítótárat a Joomlában, és a böngészőben egyaránt, akkor gyakorlatilag nincs már mi, hogy bent maradjon. Itt maximum azt tudom elképzelni, hogy nem nyomtad meg a CSS újrafordítása gombot, de evvel meg ellent mond az, hogy cache nélküli ablakban megjelennek a módosítások.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 3 hónapja #9873 Írta: balu81

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!