404 oldal készítése

Több
7 éve 4 hónapja #9656 Írta: Pappy
404 oldal készítése téma létrehozva Pappy által
Sziasztok

Egy újabb gondolat jutott eszembe. Olvastam, hogy fontos az a google esetén, hogy a saját feltételeiknek megfelelő 404 oldalunk legyen.

Emlékeim szerint a joomla kezel saját 404 oldalt, ami elég alap. Lehet ezt valahogyan feljavítani úgy, hogy részint általam testreszabott legyen pl grafikákkal tűzdelt és még tudja azt is, hogy a google és a joomla is tökéletesen kezeli?

Találtam leírást 404 oldal létrehozásáról, de ott gond nekem az, hogy joomla 1.7 nél még a legfrissebb is megáll (létrehozunk egy cikket egy rejtett menüt, erre épülnek a leírások) és nem tudom, hogy az ottani kód nekem jó lenne e most, ezért gondoltam rákérdezek, hogy összerakjunk akkor egy frissebb segédletet.

Köszönöm szépen!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #9660 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: 404 oldal készítése
Amit találtál az valószínűleg aktuális lehet: Avoid 404-errors
Egyébként ha valamilyen keretrendszert használsz, azokban tudsz beállítani saját 404 oldal pl. a Gantry-ben.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 7 éve 4 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Pappy

Több
7 éve 4 hónapja #9666 Írta: Pappy
Pappy válaszolt a következő témában: 404 oldal készítése
Gantry fel van telepítve, de nem tudom használom e vagy sem. Erre mi utalna?

Valamint gyorsan megkérdezném mert nem akarok külön témát nyitni erre, hogy beállítottam az alap seo beállításokat a joomlában amit hasznosnak véltem, és folyton szétesik a lap, csak a főoldal töltődik be szabályosan, bármely cikk-re vagy menü-re kattintok, server error jön.

url átírás használata a kérdéses gondot okozó elem. a htaccess lenne a gond? mert azt még nem írtam át.

Több
7 éve 4 hónapja #9668 Írta: Balázs
A Gantry keretrendszer ott jön a képbe, ha pl. a Hydrogen sablont használod.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
7 éve 4 hónapja #9670 Írta: Pappy
Pappy válaszolt a következő témában: 404 oldal készítése
Nem. teljesen másikat használok.
helix 3 van benne.

Több
7 éve 4 hónapja #9683 Írta: Balázs
Akkor nincs szükséged a Gantry keretrendszerre.